Psychopat Bejr z MasterChef řádí i v Raplovi: Přebral ženu Lupínkovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Psychopat Bejr z MasterChef řádí i v Raplovi: Přebral ženu Lupínkovi!

Výbušná povaha se lehce projevila v MasterChef.
Výbušná povaha se lehce projevila v MasterChef. (FOTO - archiv TV Nova, archiv ČT)

Youtuber Aleš Bejr (40) známý jako Psychopat Bejr bourá televizní obrazovky. Po vyhrožování v kulinářské soutěži MasterChef se objevil i ve druhé řadě seriálu Rapl. Tam si zahrál vysvaleného fitness trenéra, který sbalil manželku nadporučíka Lupínka.

Na internetu proslul videi plnými agrese a sprostých slov mířených na pardubické bezdomovce. Nejednou ho z tohoto důvodu vyšetřovala policie. Pak se přihlásil do soutěže Master- Chef Česko, kde předvedl absolutní bizár. Pořezal si při vaření palec. Šéfkuchaře Jana Punčocháře (39) donutil dělat dřepy, začal si s ním bez ostychu tykat a vyprosil si oslovení pan trenér! To se ani trochu nelíbilo mladšímu kuchaři Přemyslu Forejtovi (31), který ho tvrdě zkritizoval. „Za mě jsi nahecovaný, obrovský zpocený trhač toho nejhoršího jídla, které jsem kdy jedl,“ vytkl Alešovi. Bývalý bodyguard byl víc než v šoku a kritiku neunesl.

„To si ze mě děláš srandu, ne?“ zíral nevěřícně. Jako drsňák vystupuje také v seriálu Rapl. Nejen, že Lupínkovi přebral seriálovou manželku Anetu Krejčíkovou (27), ale ještě ho prohodil sklem. A tím to zdaleka nekončí. „Máte se na co těšit,“ napsal Psychopat Bejr na Instagramu k ukázce ze seriálu, kde byl zrovna s Anetou.

ČERMÁK JE NA TOM BLEDĚ

Představitel majora Kuneše Hynek Čermák (46) vypadá v seriálu čím dál tím hůř. První hraná alergie byla oproti podezření ze smrtelné nemoci prkotina. Maskérky se hodně snažily a herec vypadá v seriálu opravdu až na umření.

 MasterChef Česko Drzý a nezdravě sebevědomý bodyguard šokuje a vyhrožuje porotě. 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jity
20. 2. 2019 • 09:04

Ten tvor byl také v soudkyni Barbara a s Monikou Štikouvou kdy měli točit pořad v jeho rodině.

dandova
19. 2. 2019 • 11:37

Proboha, proč se tomuhle tvorovi dává prostor.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.