Soutěžícím z MasterChefa Pavlína nedá spát. Je to o nervy, říká Pavel | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Soutěžícím z MasterChefa Pavlína nedá spát. Je to o nervy, říká Pavel

Pavlína v koncích. Zvládne uvařit bez základních surovin?
Pavlína v koncích. Zvládne uvařit bez základních surovin? (TV Nova)

Jeví se jako nejlepší parta, co soutěž pamatuje. Nicméně i soutěžící MasterChef Česko mají co říct k podezřelému nadržování Pavlíně Lubojatzky (25), která v reality show již několikrát >>přežila svou smrt<<.

„Je to trošku o nervy, můžete být sebelepší kuchař, ale v duelu s ní vám to je k ničemu. Mrzí mě to, ale alespoň mám čisté svědomí,“ napsal jeden z favoritů soutěže Pavel Berky (33). Módní návrhář ze Slovenska se zúčastnil diskuze po díle, v němž nečekaně soutěž opustil Pepa jakožto další z favoritů soutěže.

MasterChef Česko: Ze soutěže vypadl Pepa

Video se připravuje ...

To neunesli někteří sledující této kulinářské show, a tak se spustila vášnivá debata na sociálních sítích. Jedním z účtů, které zaplavila vlna komentářů, byl i ten Pavlův. Jedna z fanynek soutěže Pavlovi napsala, že jestli zvítězí někdo jako Pavlína, která zkazila i zeleninový vývar, vůči ostatním je to pak dost nespravedlivé. „Soutěž by měla být v první řadě o vaření a já se to tak snažím brát a nevšímám si moc toho, co se děje kolem. Ale občas to skutečně zamrzí...,“ reagoval smutně Pavel.

Jakmile se spustily více kritické komentáře, nebránil se i smějícím se emotikonám, což o lecčem vypovídá. Podotkl také, že ačkoli to má být primárně kulinářská show, letos se dbá hlavně na solidní sledovanost spíše než soutěž amatérských kuchařů. „Pořád je to reality show, kterou někdo režíruje a stříhá tak, aby měla sledovanost. A ačkoliv to Pavlínka v tom střihu odnesla, tak se tomuto účelu dost daří,“ dodal Pavel.

MasterChef Česko: Radek Kašpárek nechtěně odhalí, kdo je jeho favorit!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.