Pizingerová (48): Terčem nechutných zpráv kvůli těhotenství! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Pizingerová (48): Terčem nechutných zpráv kvůli těhotenství!

Vendula Pizingerová
Vendula Pizingerová (Jakub Ludvík)

Vendula Pizingerová (48) se před časem na Instagramu pochlubila krásnou novinkou. Společně se svým s o šestnáct let mladším manželem  Josefem Pizingerem čeká prvního potomka. Kromě mnoha gratulací se však pod snímkem objevilo hned několik nevhodných reakcí.

 

Na prvního máje si prezidentka Kapky naděje přichystala pro své nejbližší a fanoušky pořádně překvapení v podobě snímku, na kterém Pizingerová objímá svého manžela a v ruce drží jeho tenisky z dětství. Pod fotku začaly okamžitě přibývat gratulace. Bohužel se našlo i pár jedinců, někteří se do ní začali navážet a nešli pro ostrá slova daleko.

„Jsem v šoku, že k tomuto drtivá většina lidí gratuluje, co v těch hlavách máte? Uvědomujete si tu obrovskou nezodpovědnost a sobectví? Ve 48 letech čekat dítě? Obrovské riziko vývojové vady a pokud se to dítě vůbec narodí a zdravé, tak bude mít v pubertě skoro 70letou mámu? A to jí nestačilo, že o jedno dítě tragicky přišla? Neberte to jako hejt, prostě jde o rozumové zamyšlení. Jde o totální nepokoru. Ke všemu," napsala jedna ze sledujících.

„Hodně zvláštní čekat v 48 letech dítě! Sakra, kam ta společnost spěje, vždyť se nedožijete ani svatby vašeho dítěte. Vám bude pomalu 60 a dítěti 10 let? Hmmm to je velká krása! Chci vidět, jak na to budete mít sílu! Na světě je tak přemnoženo lidmi, kteří ničí přírodu, zvířata!!! Už aby zavedli maximálně jedno dítě v rodině!!!,"  dodala další. „Ty vado, ve 48 to chce odvahu. Nedokáži si představit, že bych vedle sebe měla na maturiťáku mámu ve věku 66 let," zněl další komentář.

Vdova po Karlu Svobodovi (✝68) se na prahu padesátky stane opět maminkou. Z manželství se Svobodou už má syna Jakuba. O jedno dítě bohužel v minulosti přišla. Dcera Klárka podlehla ve čtyřech letech leukémii.

Vendula Pizingerová strach o syna! Karanténa mu komplikuje budoucnost:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.