Panika Gottové: Šílený STRACH! Tohle nečekala.... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Panika Gottové: Šílený STRACH! Tohle nečekala....

Dominika Gottová
Dominika Gottová (Foto TV Nova, archiv D. Gottové)

Nejstarší dcera Karla Gotta (†80) má opět starosti! Tentokrát o svou práci v pražském obchodním centru. Bar, ve kterém tam dělá, je totiž kvůli vládím nařízením pořád zavřený. Dominika Gottová (46) se teď bojí, aby ji majitelé kvůli ekonomickým problémům nevyhodili.

Dominika je na nuceném volnu už přes měsíc a teď, když se dočetla, že bary otevřou nejdříve 8. června (tak to stojí ve vládním scénáři, poz. red.), propadla panice.

Utáhne to šéf?

„Co když to dopadne tak, že nás bude muset šéf propustit, protože to neutáhne? Mám velký strach! Ta práce mne moc baví a nerada bych si v této složité době hledala novou,“ svěřila deníku Aha! Gottová.

Má kurzarbeit

Dominice podle ní vyplácí zaměstnavatel část mzdy a zbytek do 100 procent dokrývá stát. „Je to kurzarbeit. Jsem ráda, že jsme nepřišli o finance, že máme skvělého zaměstnavatele. Snad to všechno bude do toho června fungovat a nikoho nebudou muset propustit,“ doufá Gottová.

Zavřely i lahůdky

Dominika ještě před vypuknutím krize chodila na brigády do lahůdek ve spodní části obchodního centra. Dokonce přemýšlela, že by do nich z baru odešla. Nakonec ale zůstala jen u výpomoci. Ale i tyto lahůdky jsou teď uzavřené.

Třídí fotky s tátou

Ve volných chvílích si Dominika dělá pořádek ve fotografiích, kterých má plný počítač. „Nejvíce snímků mám s tátou. Co my jsme toho zažili... Kdykoliv ho vidím nebo slyším, mám slzy v očích,“ svěřila Aha!

Čas na nový byt

Dominika si díky volnému času dál zabydluje nový byt v pražských Vysočanech. Do něho se přestěhovala v druhé polovině března od zpěvačky Šárky Rezkové (51).

Zastaví Dominika dokument o Gottovi? A Dáda zůstala sama, splní Felix slib?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
cukrenka
18. 4. 2020 • 10:39

Za naivitu a chyby s ní spojené se vždy platí. Každý to nemá nastavené tak, že u něho vládne rozum nad citem, a většinou nedomýšlí...

rydlo
17. 4. 2020 • 18:31

libort17@...- Co je to za blaf, že Gott okradl Dominuku? Gott věděl moc dobře, proč udělal opatření, aby nedědila. U nás je možné potomka vydědit za chlast, drogy a zahálčivý život a tak Dominika může být ráda, že přesto jí dal 6 milionů a to, co z něj vytahali už dřív s tím jejím vyžírkou (byt, auto a různé „půjčky” na chlast) by asi také dalo stejnou sumu.

hanainge
17. 4. 2020 • 17:06

Tento text je zvlášt’ pro čtenáři, které tady píšou: Že se nestydíte, úplně bezdůvodně psát sprosté věci, které nejsou pravda a ještě s tím urazit Dominiku Gottovou?!!! K tomu jste usoudili o Dominice Gottové bez mít na to právo a bez znát správné pozadí! Jste pomatené nebo blbé??? Každý člověk má povinnost, učit a vědět, že každý člověk jenom má právo na to usoudit, kdyby člověk znal správné pozadí a kdyby člověk měl právo na to se vměšovat!!! Dominika Gottová je absolutní šlusná, milá, pilná, pracovitá a jemná dáma, která se zasloužila o tom, aby lidé ji respektovali i aby lidé jí dali čest!!! Nikdo nemá právo, urazit Dominiku Gottovou. Urazit lidi je trestní čin! Dominika Gottová nemá problémy s alkoholem, ale Timo Tolkki. To, co dělá Dominika Gottová, když má peníze, je jenom soukromí věc Dominiky Gottové a lidé nemají právo se v tom vměšovat a že Dominika Gottová má mnohé fotky spolu s Karlem Gottem, je taky pravda, protože Karel Gott byl s jedinou dcerou Dominikou Gottovou často na cestách. Dominika Gottová od 01.10.2019 je velmi smutná, protože zemřel její otec Karel Gott a k tomu má problémy s manželem. Nemusíte se chovat jako prase a zvětšit bolesti Dominiky Gottové, ale máte povinnost jako tvory Pána Boha, chovat se vždycky slušné i vůči Dominice Gottové, jí psát krásné slova a jí pomáhat. To je správné chování!!! Musíte vědět, že Pán Bůh opravdu existuje, Pán Bůh je všemocný a Pán Bůh potrestá každého člověka, který se choval špatné. To platí i pro vás!!! To, co vysíláte, dostanete jednoho dne zpátky, to musí být vám jasný!!! Novináři měli by konečně nechat Dominiku Gottovou v klidu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.