Nova utrácí miliony: Radikální změny v Ordinaci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Nova utrácí miliony: Radikální změny v Ordinaci!

Nové oddělení pediatrie slavnostně otevřela Zlata Adamovská neboli primářka Běla a Petr Štěpánek coby docent Valšík.
Nové oddělení pediatrie slavnostně otevřela Zlata Adamovská neboli primářka Běla a Petr Štěpánek coby docent Valšík. (Foto TV Nova)

Každý špás něco stojí a tentokrát tvůrci Ordinace v růžové zahradě 2 museli sáhnout hodně hluboko do kapsy. Seriálové přeměny a zlepšováky je totiž stály desítky milionů! A to na jaře kamenickou nemocnici čeká ještě další nákladná změna...

Za celých 15 let se v oblíbeném televizním seriálu ještě nikdy nic podobného nedělo.

O třetinu dražší

Podle informací deníku Aha! se každý díl prodražil téměř o třetinu. „Investice byla skutečně obrovská, v řádu několika desítek milionů korun. Největší část připadla technologiím. Nakoupili jsme třeba nové kamery, jiným způsobem se snímá, zvučí, postprodukuje, změnili jsme logistiku natáčení, máme nové kostýmy, dochází k přestavbě dekorací, protože potřebujeme lépe snímatelné větší prostory,“ popsala deníku Aha! situaci kreativní producentka Simona Matásková (52) a prozradila, že tím investice do seriálu rozhodně nekončí.

Nový vzhled

První vlaštovkou byla stavba pediatrie, kterou diváci viděli už v prvních novoročních dílech. V dubnu se ale bude rekonstruovat celý interiér nemocnice! A úpravu »fasády« zaznamenala i většina hlavních hrdinů. Nové slušivé kostýmy mají všichni lékaři na chirurgii (Badinková, Zounar, Morávková, Čenský, Jašków, Lupták, Štěpánek), na urgentním příjmu na pediatrii (Adamovská, Děrgelovi) i na záchrance (Holcová, Fiala, Benoni, Stránský). „Myslím, že kostýmy jsou moc povedené. Líbí se mi, že jsou barevné a jsou příjemné na tělo. Myslím, že je to pro nás všechny příjemná změna,“ pochvaloval si nový mundúr herec Robert Jašków (50).

Deník Aha! nahlédl do nového scénáře

Co divákům nová, nákladnější Ordinace vlastně v roce 2020 přinese? Znamená dražší lepší? Deník Aha! měl možnost nahlédnout do scénáře...

Odolá Badinková Řezníčkovi?

Čestmír Mázl (Petr Rychlý) se snaží přesvědčit Alenu (Michaelu Badinkovou), aby se vrátila ke gynekologii. Alena ale mezitím na ambulanci udělá fatální chybu v diagnóze a zaplatí za to vysokou cenu. Mázlova profesionální čest mu nedovolí se za svou ženu stoprocentně postavit. Aleninou jedinou oporou je ochotný kolega a věčný svůdce žen Martin Brabec (Pavel Řezníček), který má pro ni slabost. Její láska k Mázlovi tak projde další těžkou zkouškou... 

Mára žárlí na Vojtu. Má důvod? 

Po boku své ženy Táni (Markéta Děrgelová) nastoupil Patrik (Patrik Děrgel) na nové oddělení pediatrie. Tánin vztah s Vojtou (Ivan Lupták) se zdá být minulostí. Alespoň si to oba snaží namluvit. Prozíravý Mára (Robert Jašków) ale tuší, že by to mohlo být jinak, a na Vojtu si došlápne. S překvapivým plánem uchránit Vojtu před Márovou pomstou přichází sestřička Radka (Anna Julie Slováčková). Uvěří Mára sehranému divadlu? A jak do rodinné konstelace zasáhne Patrikova svérázná matka Darina (Mahulena Bočanová)? 

Pomůže Holcová se smrtí?

První chvíle vztahu prožívají Zita (Jana Holcová) a Hanák (Radim Fiala). Věčně zásadová šéfka záchranářů je ale po výbuchu domu, k němuž svým dílem také přispěla, nucena přehodnotit svůj životní přístup. Na výjezdech je svědkem tragických příběhů̊lidí v beznadějné situaci, kteří si přejí jediné – bezbolestnou smrt. Dokáže jim pomoci? A jak? 

Co nás čeká v Ordinaci a v Ulici? Šéfky úspěšných seriálů v Blesku

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
14. 1. 2020 • 08:55

Tento seriál milují hlavně starší lidé.....jo, i to jsou diváci TV no dle mého názoru jsou lepší, ale i horší seriály

mbmb
14. 1. 2020 • 05:15

Nemajíce o čem psát zapálili hrob KG novináři.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.