Halloween slavných: Kylie vzkřísila božskou MM! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Halloween slavných: Kylie vzkřísila božskou MM!

Kylie Jenner (22)
Kylie Jenner (22) (Foto Instagram.com)

Vyřezané dýně, sladkosti, hororové dekorace, ale v prvé řadě vychytané masky a kostýmy. Svět, především ten anglosaský, má za sebou Halloween – když se vpředvečer svátku Všech svatých koná obrovský rej maškar. Jeden z nejsledovanšjších večírků tradičně uspořádal klan televizních celebrit nosících příjmení Kardashianová či Jennerová. V koho se tyto pekelně bohaté dámy převtělily?

Kylie Jenner (22)
Marylin Monroe
Pro letošek se, alespoň v rámci rodiny, stala vítězkou Halloweenu. Nejdřív se pro magazín V proměnila v až neuvěřitelně dokonalou kopii sladké Marilyn Monroe (†36), na rodinný večírek pak dorazila převlečená za Malou mořskou vílu.

Kim Kardashianová (39)
Pravá blondýnka
Nejslavnější ze sester se oblékla za Elle Woodsovou, tedy hrdinku komedií Pravá blondýnka původně ztvárněnou Reese Witherspoonovou (43).

Khloe Kardashianová (35)
Cruella De Vilová
Excentrická návrhářka, bídačka z filmu 101 dalmatinů, byla v podání Khloe sexy. Jen trochu zaráží, že svou dceru True (1) navlékla do kostýmu dalmatina – ve známé disneyovce totiž Cruella baží po kožichu právě z flekatých psů...

Kourtney Kardashianová (40)
Vampíra
Nejstarší sestra vsadila naopak poněkud depresivní tón. Stala se z ní Vampíra, neboli herečka Maila Nurmiová. Ta v 50. letech stvořila zmíněnou postavu a později převzala i její jméno.

Kris Jennerová (63)
(Ne)mrtvý mariachi
Z mámy rodu se stala (ne)mrtvá muzikantka mariachi, postava spjatá s oslavou mexického Dne mrtvých, obdoby Halloweenu.


Královna Heidi nezklamala: Zrůda z vesmíru vznikala 12 hodin!
Jako každý rok se čekalo, s jakým kostýmem se vytasí Heidi Klumová (46). Německá topmodelka nezklamala a znovu převedla k dokonalosti vypiplanou masku. Tentokrát zrůdného vesmírného »zombíka«, v něhož se po rukama maskérů měnila přes 12 hodin! Navíc ve výloze prodejny v New Yorku, takže celou transformaci z ulice sledovali kolemjdoucí. Kostým Heidi ještě stylově doplnil její manžel Tom Kaulitz, který šel za zkrvaveného astronauta.

Heidi Klum se převtěluje do vlkodlaka:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.