Nejšílenější halloweenské kostýmy z Česka i ze světa: Peštová a Maxová jako odpudivé existence! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nejšílenější halloweenské kostýmy z Česka i ze světa: Peštová a Maxová jako odpudivé existence!

Tereza Maxová
Tereza Maxová (Foto Foto Instagram, Facebook, Profimedia.cz, Reuters)

Horor z pláten kin a obrazovek na ulicích, v barech a domácnostech. Tak to vypadalo u Daniely Peštové (48) a ostatních osobností, které se rozhodli slavit Halloween. A byl to děs a hrůza!

Šedivý profesor

Daniela Peštová (48)

Faktor strachu: 90%
Plešatý intelektuál. V toho se v rámci Halloweenu proměnila top modelka. Její komentář na instagramu vystihuje vše. „Co dodat.“ Daniely mska byla opravdu dokonalá.

Malá čarodějnice

Eliška Bučková (29)

Faktor strachu: 10%
Halloween jsem nikdy neprožívala a nejspíš se to nezmění... Ale našla jsem zalíbení v kolážových fotografiích. Není to jenom rychlé cvaknutí foťákem, ale následné hodiny a hodiny práce...Je to takové umělecké dílo a mě baví zkoušet nové směry,“ okomentovala modelka svou proměnu.

Zombie nevěsta

Tereza Kerndlová (32)

Faktor strachu: 90%
Soukromou strašidelnou party uspořádala zpěvačka ve svém pražském bytě. A s partou přátel se opravdu vyřádila. Jako zombie nevěsta byla právem hvězdou večera.

Hororový klaun

Kristýna Kubíčková (20)

Faktor strachu: 60%
Jako klauni z hororu se ve středu večer předvedla České Miss Earth 2016 a její partner zpěvák Vojta Drahokoupil (23). „Můj Joker,“ okomentovala blondýnka fotku na sociální síti.

Brambora

Karolína Kurková (34)

Faktor strachu: 0%
Top modelka si užívala svátek mrtvých a strašidel v rodinném kruhu se syny Noahem a Tobinem. A i když byla za obří bramboru, zase jí to proklatě slušelo.

Smrtka

Osmany Laffita (53)

faktor strachu: 80%
Hezký Halloween popřál svým fanouškům na sociální síti i návrhář se svým manželem Guyem, kteří se na maskách pořádně vyřádili. Kdo se na jejich obličejích podepsal, to ale neprozradili.

Sexy ďáblice

Karolína Mališová (21)

Faktor strachu: 10%
Česká Miss Earth pro rok 2015 nechala krev a zombie masky pro tento rok na pokoji a vsadila na pekelnou svůdnost. „Halloweenský make-up alá ďáblice,“ připsala k fotografii na instagramu.

Ďábel

Tereza Maxová (47)

Faktor strachu: 100%
Kdo potkal masku ďábla s hřebíky v hlavě, určitě netušil, se pod ní skrývá krása světového formátu. Top modelka zabodovala jako její kolegyně Daniela Peštová.

Upírka

Ornella Koktová (25)

Faktor strachu: 20%
Kvůli synovi Quentinovi se ve strašidlo proměnila i manželka Josefa Kokty. A jak už bývá jejím zvykem zase zvolila hodně sexy proměnu s proklatě hlubokým dekoltem.

Co je to Halloween?

Jde o anglosaský lidový svátek, který se slaví posledního října, tedy den před křesťanským svátkem Všech svatých, z jehož oslav se v Irsku vyvinul. Jeho tradičními znaky jsou vyřezané dýně se svíčkou uvnitř a hlavně hororové kostýmy a masky. V Česku nejde o tradiční svátek, ale setkává se se stále větší oblibou.

Flintstone Hertl

Hokejista hrající NHL za klub San Jose Sharks Tomáš Hertl (24) s přítelkyní Anetou jako Flintstoneovi.

Sexy Krpálek

Judista Lukáš Krpálek (27) sám se be označil jako sexy čaroděje.

Zlobřice Klum

Snad nejvíc úsilí věnuje halloweenským kostýmům každoročně Heidi Klum (45), ostatně k tomu v New Yorku pořádá i vlastní večírek. Tentokrát se předvedla poněkud zelená a opuchlá: totiž jako zlobřice Fiona. Shrekem se samozřejmě stal její zajíček Tom Kaulitz (29). V maskérně strávili pěkných pár hodin, ale stálo to za to.

Kardashianovi andílci

Ač se modelováním zabývá všech pět sester celebritního klanu Kardashian-Jenner, opravdovým andílkem Victoria’s Secret je jen Kendall Jenner (22). Ovšem pro příležitost Halloweenu je značka vzala pod křídla všechny – ikonická křidélka jim skutečně poslala! Zleva Kourtney Kardashian (39), Kim Kardashian (38), Kylie Jenner (21), Kendall Jenner (22) a Khloe Kardashian (34).

Sprinterka Beyoncé

Za nejrychlejší ženu planety, totiž sprinterku Florence Griffith Joyner (†38), se namaskovala zpěvačka Beyoncé (37).

Mel B jako Victoria

Zpěvačka Mel B (43) se pořád zlobí na Victorii Beckham (44), že se nechce vrátit do Spice Girls, tak se za ní převlékla. Manžela-fotbalového manekýna Davida si zahrál Gary Madatyan.

Transvestita Harlow

Modelka Winnie Harlow (24) jako transvestita RuPaul.

Beetlejuice The Weeknd

Rapper The Weeknd (28) jako Beetlejuice a modelka Bella Hadid (22) coby jeho kořist Lydia.

 Řada akcí v Brně na Halloween je vhodná spíše pro dospělé. Oslava dušiček v ZOO Brno je určená hlavně pro děti.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivoadler
2. 11. 2018 • 17:18

Já nevím, mně je ale Maxová protivná.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.