Partner Bílé riskuje jejich vztah: Hrozivé varování odborníka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Partner Bílé riskuje jejich vztah: Hrozivé varování odborníka!

Lucie je zamilovaná a září štěstím.
Lucie je zamilovaná a září štěstím. (Foto Aha! – Marek Pátek, Instagram.com)

Lucie Bílá (53) již nějaký čas tvoří zamilovaný pár s o pár let mladším Radkem Filipim (35). Dvojice vypadá šťastně a vzájemně se podporují. Zpěvačky svalovec dokonce zabojuje na šampionátu a jeho svaly jsou čím dál větší. Mnozí si tak kladou otázku, zda ke svalové hmotě přišel přirozenou cestou.

Filipi se kvalifikoval na mistrovství světa v benchpressu. Zpěvačka se s novinkou pochlubila na sociální síti a na svalovci je vidět, že se do přípravy opravdu pořádně opřel. Jeho svaly se mu neustále zvětšují a je jen otázkou času, kdy budou větší než Bílá.

Sama zpěvačka nedávno na sociální síti zveřejnila zamilovaný snímek se svým miláčkem, na němž je Radkův biceps pomalu větší než celá Lucka. „Ještě chvíli a už se na společné foto nevejdu,“ napsala Bílá na Instagramu.

Bývalý fitness trenér, jemuž Slavice říká „testosteronový anděl“, dnes a denně dokazuje, že je této přezdívky bezesporu hoden. Někteří však s její přezdívkou nesouhlasí, domnívají se, že Filipi si k obrovským svalům dopomohl užíváním steroidů. „Podvádí většina sportovců. Upřímně, velmi by mě překvapilo, kdyby k tak obrovským svalům přišel bez užívání podpůrných prostředků! Kdo chce být nejlepší se tomu vyhne!“ řekl dle webu Šíp.cz pan Honza C., který se věnuje sportu několik let a trénuje další sportovce.

Užívání anabolických steroidu je stále populárnější. Mnoho velmi známých sportovců na užívání dopingu doplatilo životem nebo poškozením zdraví. Na sociální síti dokonce i fanoušci zpěvačky naznačují, že za postavou její lásky stojí užívání anabolik na růst svalů. Bílá si však z kritiky svého partnera nic nedělá a k žádnému komentáři se nevyjádřila.

 

Překvapivé přiznání Lucie Bílé: Už dva roky čistá! Čeho se kvůli partnerovi vzdala?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jirista2001
28. 9. 2019 • 22:06

Lucie Bílá (53) již nějaký čas tvoří zamilovaný pár s o pár let mladším Radkem Filipim (35). Asi neumíte moc počítat.Rozdíl 18 letm je rozdíl generace a nikoliv .p..oár let...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.