Lucie Bílá pod stálým dohledem: Hrozí jí nebezpečí?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Lucie Bílá pod stálým dohledem: Hrozí jí nebezpečí?!

Lucie Bílá přestala pít alkohol
Lucie Bílá přestala pít alkohol (profimedia.cz)

Podpatky už poslaly k zemi nejednu ženu. Kdyby se ale Lucii Bílé (53) zvrtnul kotník, spadla by do měkkého, respektive do potetovaných paží svého o 17 let mladšího testosteronového anděla Radka Filipiho (36). Na koncertě v Bratislavě jí byl pořád v patách.

Přidržel jí dveře černého auta, razil si s ní ruku v ruce cestu z parkoviště a rytířsky jí pomáhal zdolat kovové schody na jeviště. Stále při ruce Potetovaný obr, který se na konci června kvalifikoval i na mistrovství světa v bench-pressu (zvedání závaží vleže), pustil svou milou na krok jen, když musela odzpívat domluvené písničky na pódiu. Hned, jak opouštěla rozjeté publikum na koncertu pro TV Markíza, Filipi přiskočil a pomáhal zpěvačce po vratkých schodech dolů. Byl úplně všude Pak kolem ní zamilovaně kroužil a starostlivě si prohlížel všechny, kteří se k ní chtěli přiblížit. Nakonec ji naložil zpátky do auta a zůstal za nimi jen obláček prachu. Coby road manažer se o zpěvačku na cestách staral, ještě než skončil v její otvovické ložnici.

Přítel Radek: Práce je mi koníčkem

Za svou práci asistenta se Radek nestydí ani teď, naopak ho živobytí vedle Bílé uspokojuje. „Teď mám práci, která je mým koníčkem, a navíc jsem s milovanou Lucií, takže se mám skvěle. Vedle Lucky mi je dobře,“ nechal se slyšet už několikrát.

 Překvapivé přiznání Lucie Bílé: Už dva roky čistá! Čeho se kvůli partnerovi vzdala?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.