Přes dvě plné čáry do protisměru | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Přes dvě plné čáry do protisměru

Nebezpečný manévr na silnici v Ostravě
Nebezpečný manévr na silnici v Ostravě (Foto Tomáš R.)

Ohrozil desítky životů! Riskantní manévr předvedl v Ostravě šofér bílého kombíku. Otáčel se do protisměru přes dvě plné čáry a za plného provozu. Jen těsně minul několik aut. Neřešil, zda někoho omezí či ohrozí. Prostě vjel mezi projíždějící auta na Rudné ulici ve směru na Ostravu-Porubu. Pořádně tím riskoval.

Povolená rychlost je zde 80 km/h, mnozí zde ale jezdí ještě rychleji. Manévr silničního piráta natočil řidič Tomáš (31), před jehož vůz hazardér při otáčení vjel. „Bylo to kolem devíti hodin, ještě stále probíhala ranní špička,“ vylíčil. Naštěstí jako zkušený řidič předvídal a stačil na situaci před sebou zareagovat a přibrzdit. „Něco už mám naježděno, takže mám vypěstovaný »šestý smysl«. Nechci ani pomýšlet na to, co by se stalo, kdyby místo mě jel třeba senior nebo sváteční řidič,“ dodal.

Policie to vyšetří
Hazardér zatím vyvázl bez postihu, přestože policejní auto bylo nedaleko. „Byli kousek za mnou, škoda, že to nejspíš neviděli,“ podotkl řidič, jenž událost natočil. Případ ale policie přesto vyšetřovat bude, upozornil ji totiž na něj deník Aha!. „Případem se budeme zabývat,“ potvrdila včera policejní mluvčí Soňa Štětínská.

Další riskantní manévr na silnici - řidič projel rušnou křižovatku v Ostravě přes dvě plné čáry:

Přečtěte si
yarda
19. 10. 2019 • 18:08

Slyšel jsem, že označení "řidič dodávky" není povolání ale diagnóza.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.