Šokující varování z Anglie: Meghan jako obrovská hrozba! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Šokující varování z Anglie: Meghan jako obrovská hrozba!

Vévodkyně Meghan a princ Harry.
Vévodkyně Meghan a princ Harry. (www.profimedia.cz)

Manželka prince Harryho (35) společnost dělí na dvě skupiny. Jedni ji milují, druzí nenávidí. Známý politický komentátor je ale v postoji k ní skutečně radikální. Meghan (37) je prý „obrovskou hrozbou“, jak uvádí web stars24.cz.

Pokud jde o měřítko popularity královské rodiny, Meghan prý patří v pomyslném žebříčku šesté místo. Obsadila příčku mezi svým mužem a princem Philipem. Jenže na rozdíl od manžela královny Meghan více baví mladou generaci. Což znamená, že popularita britské monarchie nemusí nutně upadat, jak by to rádi viděli republikánští aktivisté, pro něž je královská rodina jakýsi přežitek a nutné zlo.

Mezi takové aktivisty se právě řadí i Owen Jones. Z toho důvodu nemůže vyvolenou prince Harryho vystát, jelikož otáčí trend, v který doufali, přesně opačným směrem. „Upřednostňoval bych jinou hlavu státu a ona je opravdovou hrozbou pro lidi jako já,“ nebere si servítky komentátor. „Pokud chce královská rodina zůstat u nové generace populární, musí se změnit. Musí jít s dobou a modernizovat se, zamyslet se nad tím, jak působí na veřejnosti,“ vysvětluje. Právě u Meghan v tomto ohledu cítí velký potenciál.

 



Přečtěte si
tryskomys
17. 8. 2019 • 07:17

Plebs se nezmění,vyškrabala se spodina,ted dává rozumy,nikdy se Dianě nevyrovná.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.