Bílá se pouští na tenký led: Zlatý důl nebo díra na peníze? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Bílá se pouští na tenký led: Zlatý důl nebo díra na peníze?

Lucie Bílá má pro strach uděláno!
Lucie Bílá má pro strach uděláno! (facebook.com)

Třiapadesátiletá zpěvačka se chystá proniknout do světa kávového byznysu. Spojila se proto s rodinnou pražírnou a na trh chce uvést vlastní značku kofeinového nápoje. Povede se?

„Přišlo mi to jako logický krok. Přemýšlela jsem, čím ještě udělat lidem radost, než tím, že jim zazpívám, že si s nimi popovídám, udělám andělíčka… Mnozí mě zvou na kávu, ale s každým na ni jít nemůžu - už jen z časových důvodů. Ale můžu je na kávu pozvat prostřednictvím svého internetového shopu, který se chystám rozjet. Mohou si tam pořídit čtyři druhy kávy, k tomu jednu instantní," představila Lucie Bílá svůj podnikatelský záměr na webu Deník.cz.

„Každá má jméno postavy, kterou jsem hrála v divadle - ať už je to Ágnes, Morgana, Carmen… A taky hrníčky s mým monogramem a čokolády. Je to taková nová hra, kterou chci potěšit posluchače, ale i sama sebe. Spojila jsem se s úžasnou rodinnou pražírnou a ani jsem netušila, jak mě to bude kolem kávy bavit," nadšeně dodává populární zpěvačka.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.