Změna vzhledu Bílé: Místo komplimentů šok! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Změna vzhledu Bílé: Místo komplimentů šok!

Lucie Bílá
Lucie Bílá (Instagram: Lucie Bílá)

Už deset let ji prakticky stále vídáme jako tmavovlásku bez ofiny, s navlněnými loknami. I když dříve střídala účesy jako na běžícím pásu, v poslední dekádě se držela stylu. Jenže najednou zřejmě opět zatoužila po změně.

Delší, rovné mikádo s ofinou. Přesně s takovým účesem se najednou vytasila několikanásobná Zlatá slavice. „Dneska jsem se trochu vyřádila, byla jsem tady v holčičárně asi hodinu a teď jsem zvědavá, jak se bude tvářit Radek, až mě uvidí,“ řekla v InstaStories zpěvačka. A jak bylo z reakce vidět, urostlý Filipi byl z proměny nadšený! Když za ním držitelka mnoha cen Zlatého slavíka přišla, hned se k ní začal lačně lísat. „Jste tu sama, slečno? Že bych se tak jako pokoukal. Ty vole, jako hodně dobrý...,“ nemohl se nabažit. „Tak jo, tak se mu to líbí,“ usoudila Lucie, jak píše Blesk.

Ale její sledující se rázem rozdělily na dva tábory. Jedna část jásala, že tak omládla minimálně o deset let. „Wow!!! Tohle je krásný! Podle mě čas na změnu!“ napsal třeba jeden z fanoušků. Druhá část ale byla zděšená a dožadovala se toho, aby se Lucie Bílá (53) vrátila k původnímu účesu. „Sluší, ale raději dlouhé. Ty vám seknou nejvíc,“ napsala za řadu dalších jiná z oddaných obdivovatelek Bílé.

Jenže pak přišlo překvapení číslo dvě. To když vyšla zpěvačka s pravdou ven a ujistila své fanoušky, že se jednalo jen o velmi kvalitní paruku. Takže ať tak či tak, bylo to jen mnoho "humbuku" pro nic!

Ústřední písničku k filmu Můj příběh, kterou nazpívala Lucie Bílá, si můžete pustit zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.