Tajemství zranění hlavní hvězdy seriálu Temný Kraj: Vaculík má místo jizvy flek | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tajemství zranění hlavní hvězdy seriálu Temný Kraj: Vaculík má místo jizvy flek

Lukáš Vaculík
Lukáš Vaculík (FTV Prima, D. Kolářová)

 Divákům nic neujde. Divili se, proč v seriálu Temný Kraj nemá Lukáš Vaculík (58) na hlavě namalovanou jizvu, když má být po vážné operaci nádoru.

Fanoušci seriálu a kriminalisty Petra Kraje měli za to, že maskérky na něco zapomněly. Aha! zjišťovalo, jak to je. Štábu ale nic neuniklo.

Porada s lékaři
„V druhé sérii se děj posunul o deset měsíců,“ řekl mluvčí Josef Ducký. A vysvětlil, že je naopak vše podle reality. „Autorky, scenáristky a režisérky seriálu Kateřina a Jitka Bártů vše konzultovaly s lékaři a odborníky. V místě, kde má pacient jizvu po operaci tak dlouhou dobu, vlasy samozřejmě dorostou, ale už mají jiný barevný odstín,“ prozradil mluvčí.

Ani ji nesmýval
Většinou prý narostou vlasy v barvě, kterou měl pacient v mládí. Před každým natáčením tak maskérky Vaculíkovi nad levým uchem dobarvovaly kousek vlasů tmavou barvou, aby vše odpovídalo reálné rekonvalescenci. Podle svědků herec barvu ani moc nesmýval, odjížděl z ateliérů s barevnou skvrnou ve vlasech.

Nejlepší přítel Lukáš Vaculíka aneb jak se hledá psí hvězda:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.