Kostková a Vaculík: Mají společného miláčka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kostková a Vaculík: Mají společného miláčka!

Kostková a Vaculík seriálu Temný kraj
Kostková a Vaculík seriálu Temný kraj (Foto Aha! – FTV Prima, Profimedia.cz)

Největším miláčkem štábu primáckého krimi seriálu Temný kraj není nikdo z herců, ale labradorský retrívr Egon, který se ve skutečnosti jmenuje Tobiáš. Oblíbil si ho nejen jeho seriálový páníček Lukáš Vaculík (57), ale i Tereza Kostková (43) a další hvězdy.

„Byl nabitý energií a šťastný, když přišel na plac třeba i v půl šesté ráno,“ prohlásil o svém psím parťákovi představitel vyšetřovatele Petra Kraje. „Myslím, že byl v tu chvíli jediná šťastná bytost,“ smál se Vaculík. Egon, respektive Tobiáš, je navíc velký mazel. „Jde si pro podrbání, a jakmile začnete, už se ho nezbavíte. Pohlazení je pro něho největší odměnou,“ prozradil o něm herec.

Na place se oba opět sešli i s Terezou Kostkovou coby veterinářkou Terezou Coufalovou díky natáčení druhé řady seriálu. „Nedělalo mi vůbec problém naskočit do dalšího pokračování. Jako by mezi první a druhou sérií ani neuplynul žádný čas,“ řekl Vaculík. Původně nepočítal s tím, že bude další natáčení. Líbil se mu ale scénář, který je opět dílem sester Jitky (44) a Kateřiny (44) Bártů. „Řekl jsem holkám rovnou, že pokud budou mít dobré nápady a nebude to mlácení prázdné slámy, jdu do toho,“ dodal herec.

Nové díly ze starých spisů

Druhá série Temného Kraje startuje na Primě už 31. srpna. Začíná návratem Petra Kraje k pražské policii. To ale neznamená, že případy, které se musí vyšetřit na venkově, zůstanou ležet ladem... Po čtrnáct večerů tak budou ožívat příběhy ze starých policejních spisů.

 Nový seriál Temný kraj: Vaculík vystrčí holý zadek!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.