Šokující zákulisí Třetího patra: Záhada odulosti Vaculíka odhalena! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Šokující zákulisí Třetího patra: Záhada odulosti Vaculíka odhalena!

Lukáš Vaculík
Lukáš Vaculík (archiv ČT, profimedia.cz)

Seriál Třetí patro se sice naoko jevil jako zdánlivě nevinný projekt, při jeho natáčení to ale přitom byla dost divočina. To vysvětluje i podivný vzhled tehdejšího lamače ženských srdcí, který si tu zahrál hlavní roli, Lukáše Vaculíka (57).

Vzhledem k tomu, že Třetí patro spadalo pod tvorbu někdejší televizní redakce pro děti a mládež, sešlo se při natáčení, jak uvádí web expres.cz, mnoho studentů konzervatoře i absolventů DAMU.

Kromě Lukáše Vaculíka se tak na obrazovce můžeme setkat s dnešními stálicemi, jako jsou Michal Suchánek (52) nebo Jiří Langmajer (51). Jenže jelikož jim bylo v průměru třiadvacet let, znamenalo to, že se ve volných chvilkách neváhali dost odvázat, což přinášelo štábu problémy.

„Někdy jsem si musel hodit mladé herce do latě, protože probdělé noci na nich byly před kamerou znát,“ prozradil Smyczek.

Jeho tvrzení potvrzuje i sám Lukáš Vaculík: „Je to pravda. Začal jsem tehdy hulit, pít a jediným pohybem byl fotbal. Byl jsem z toho bujarého života úplně nateklý a zavodněný!“

Přesto ho seriál katapultoval rázem mezi nejobsazovanější české herce. Fanynky na jeho filmy pak v kinech neváhaly stát fronty a plákáty Lukáše Vaculíka nechyběly v žádném dívčím pokojíčku.

 



Přečtěte si
uwhaxakb@...
22. 6. 2019 • 16:01

Přejít na SpFling.com - skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sex partnera!

hytrpetr
21. 6. 2019 • 12:08

==-Najítt nahe zeeny ve vaší
oblasti na toto : linky.tk/nahe

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.