Sobotnímu večeru kraloval Temný Kraj: Kostková trpěla v kozelci | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Sobotnímu večeru kraloval Temný Kraj: Kostková trpěla v kozelci

Nemohla se ani pořádně nadýchnout.
Nemohla se ani pořádně nadýchnout. (Foto – FTV Prima)

Jedničkou sobotního večera se stal první díl další série Temného Kraje. Nenechalo si ho ujít 919 tisíc diváků. Tereza Kostková (43), která hraje veterinářku Coufalovou, ale prožila při natáčení strašné chvíle. V druhé části prvního dílu byla hodinu svázaná do kozelce mezi zapáchajícími prasaty

Řádícího sériového vraha poslaly scenáristky Bártů hned zkraje rovnou na ni. Tereza se stala nepohodlným svědkem, zločinec chtěl zamést stopy. „Nikdy v životě jsem tohle nechtěla zažít,“ přiznala herečka. Škrtidlo měla kolem krku spojené provazem za zády a svázané s pokrčenýma nohama. Když v takové pozici člověka opouštějí síly, dusí sám sebe. I když se štáb snažil natáčení děsivé scény co nejvíce urychlit, musela Kostková vydržet v bolavém sevření víc než hodinu.

„Věřte, že bych nikdy nechtěla takto skončit. Museli se mnou manipulovat, poponášet mě kvůli kameře, nemohla jsem se nijak bránit,“ popisuje drsné okamžiky. „Točilo se z různých úhlů a já se dostala do podobného stavu, jako bych měla klaustrofobii. Uvědomovala jsem si, že bych se z toho sama nikdy nedostala. Kdyby třeba všichni najednou odešli, neporadím si s tím,“ dodala herečka. Hodně ji to stresovalo.


Navíc ležela celou dobu mezi houfem prasat, z nichž se linul charakteristický odér. Kostková se nemohla ani pořádně nadechnout. „Velice intenzivně si vybavuju, jak jsem tou prasečinou smrděla. Ještě ani druhý den jsem se nemohla toho zápachu zbavit,“ postěžovala si Tereza. Podle svědků se točilo loni v říjnu a Kostková šla po natáčení na křest, kde se všem omlouvala, že nelibě páchne.


Inspirace vrahem Roubalem
Příběh, jehož první část odvysílala Prima v sobotu, je inspirovaný sériovým vrahem Ivanem Roubalem. Jak se podaří Tereze z hrůzné pasti vyváznout, se dozvědí diváci zase v sobotu večer. Natočeno je celkem sedm dílů, které jsou rozděleny do 14 epizod. Každý případ se tak řeší ve dvou večerech.

Nejlepší přítel Lukáš Vaculíka aneb jak se hledá psí hvězda:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.