Temný Kraj: Kdo si prohodil roli s Vaculíkem?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Temný Kraj: Kdo si prohodil roli s Vaculíkem?!

Lukáš Vaculík v seriálu Temný kraj.
Lukáš Vaculík v seriálu Temný kraj. (FTV Prima)

Ve dvoudílném televizním filmu Metanol byl lotrem Lukáš Vaculík (57), pomáhal pančovat alkohol, po němž umírali lidé. Vasil Fridrich (43) představoval ruku zákona. Teď, v seriálu Temný Kraj, si své role prohodili. Fridrich se role sériového vraha zhostil na jedničku, vždyť ﷯vyděsil kolegyni Kostkovou (43) tak, že strach vůbec nemusela hrát.

Pomateného vraha, který na statku dává oběti sežrat prasatům, zahrál Fridrich bravurně. Šel z něj strach, probouzel v divácích úzkost. Zadání pro herce znělo jasně: výrazný podivín.

„Byl to případ inspirovaný Ivanem Roubalem, sám jsem si k tomu ještě něco dohledával,“ svěřil se herec. „Asi štábu někdo na poslední chvíli vypadl, protože mi scenáristky zavolaly čtrnáct dní před natáčením. Přijal jsem rád i proto, že jsem se tak mohl opět setkat s Lukášem Vaculíkem. Prohodili jsme si úlohy. V dvoudílném Metanolu byl pro změnu on ten padouch a já policista,“ zavzpomínal Fridrich.

Celý článek najdete v tištěné verzi Aha!

Nejlepší přítel Lukáš Vaculíka aneb jak se hledá psí hvězda

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.