Hvězda Pelíšků Nováková: MANIPULACE SE JMÉNEM MANŽELA! Kvůli Badinkové... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Hvězda Pelíšků Nováková: MANIPULACE SE JMÉNEM MANŽELA! Kvůli Badinkové...

Kristýna Fujtová Nováková v seriálu Temný Kraj hraje šéfku kriminálního oddělení
Kristýna Fujtová Nováková v seriálu Temný Kraj hraje šéfku kriminálního oddělení (Prima)

Herečka Kristýna Nováková (36) přestala být rozvodem Fuitová. Jenže se zamilovala do bratra kolegyně Míši Badinkové (40) a svatbou se stala taky Badinkovou. A to už trochu mate. Stejné příjmení i profese jsou zavádějící. „Proto jsem si nechala ještě rodné Nováková,“ přiznala Nedělnímu Aha! Kristýna.

I když je to trochu nepohodlně dlouhé, ani na chvilku ji nenapadlo, že by si manželovo jméno po svatbě nevzala. „Jsme rodina, chci mít stejné příjmení,“ říká Jindřiška z Pelíšků odhodlaně. Do vztahu přivedla dvě dcery, devítiletou Rózu a pětiletou Márinku, její muž Viktor Badinka (32) má z prvního vztahu taky dcerku. Žijí tedy tak trochu v ryze ženském světě. Zato v seriálu Temný Kraj, jehož druhá řada včera odstartovala na TV Prima, to má Kristýna naopak.

Pohybuje se mezi samými muži. „Je to fajn, oni si potom ženy víc váží,“ popisuje herečka, která představuje policistku Naďu Hamplovou. Přiznala, že návrat do role jí chvilku trval. „V přestávce mezi natáčením, která byla dost dlouhá, jsem trochu zapomněla, že Naďa je hodně zasmušilá. Musela jsem se do ní dlouho vpravovat,“ vylíčila. Hamplová se pohybuje při vyšetřování v nepříznivém terénu, bahno, lesy, vlhko, tma, a podle toho taky její postava na obrazovce vypadá. Bunda a kalhoty, žádný make-up.

Rodinná pouta
Manžel Viktor je choreograf, s Kristýnou se poznali právě při natáčení Temného Kraje. Má kromě Míši ještě jednu starší sestru Katku (41). V rodině je další herec a švagr, partner Míši Jan Teplý (43). V seriálu představuje sukničkáře Vojtu Coufala.  

Rozpad manželství
V roce 2017 herečce krachlo manželství s režisérem Jaroslavem Fuitem (44), se kterým má dcery Rozárku a Márinku. „Když má člověk dvě děti, odhodlání odejít zraje dlouho, člověk o tom musí být opravdu přesvědčený. Pochybujete o sobě, říkáte si, zvládnu to? Ať už finančně, nebo co se týče každodenní péče a hlídání. Navíc já neodcházela k rodičům nebo k novému partnerovi,šla jsem do toho sama. Sama jsem si našla byt, sama jsem se odstěhovala. Po nikom jsem nic nechtěla. Hodně mě to posílilo. Byla to velká zkušenost,“ prozradila tehdy ještě Fuitová v rozhovoru pro časopis Marianne.



Přečtěte si
ivoadler
1. 9. 2019 • 16:48

Teď v televizi skončila série o Angelice. Znovu nám připomněla, co je krásná podívaná. Toho se u současné filmové tvorby rozhodně nedočkáme. Vysvětluje to i úspěch Troškových filmů. Na ty lidi ještě jdou. U ostatních se mi chce blít.

jity
1. 9. 2019 • 11:50

Kristýna je hezká a sympatická. Ta nepotřebuje žádný botox a silikony.

aveneta
1. 9. 2019 • 08:24

role v seriálu Temný kraj je unylá, nezajímavá.....

vemenozmojistary
1. 9. 2019 • 08:02

Kristýna (Jindřiška) je dobrá herečka. A na nic si (kromě rolí) nehraje.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.