Kostkové geniální tah: Manželství jako zlatý důl? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Kostkové geniální tah: Manželství jako zlatý důl?

Tereza Kostková je evidentně zatížená na režiséry. Jakub Nvota je už druhý, kterého si vzala.
Tereza Kostková je evidentně zatížená na režiséry. Jakub Nvota je už druhý, kterého si vzala. (Miro Maklas)

Moderátorka oblíbeného pořadu StarDance Tereza Kostková (42) přiznala, že prožívá nádherné období. S manželem Jakubem Nvotou (42) si budují podle týdeníku Sedmička nové hnízdečko lásky a plánují i pracovní projekty. Aby také ne, když má doma režiséra! O kšefty tak herečka zřejmě mít nouzi nebude...

Herečka a moderátorka kolem své nové lásky dlouho "mlžila".  Že se s režisérem pocházejícím ze Slovenska vzali, se jí podařilo utajit dlouhé dva měsíce. Tereza se přitom v rozhovoru pro časopis Instinkt netají tím, že je do svého muže velmi zamilovaná, a velmi k němu vzhlíží. Co na něm obdivuje nejvíce?

„Kuba je nejenom mimořádný režisér, ale i úžasný autor – píše krásné hry, texty, písničky, překládá, dramatizuje… A protože i mě baví slovesnost a lingvistika, které pro mě mají obrovský rozměr, tak se jako herečka těším, až s Kubou budeme zase něco tvořit,“ nešetřila chválou Tereza, která přiznala, že práci hodně řeší i doma.

„Tohle mi problém nedělá, divadlo není práce, ale životní styl, takže my se o něm doma bavíme hodně; chodíme spolu  do divadla, probíráme, co Kuba zrovna zkouší, ukazuje mi návrh scén i dramatizace, já mu zase vyprávím, co točím, a vyptávám se na jeho názory…  Jsem takhle zvyklá z domova, kdy se rodiče spolu taky baví o divadle – narodila jsem se do herecké rodiny, pro mě jsou diskuze o divadle součástí života,“ vysvětlila, proč zrovna jí vůbec nevadí, když si vzájemně „tahají“ práci až domů a proč je v takovém modelu vlastně šťastná.

Tereze se dlouho podařilo nový vztah tajit. S Jakubem se nechali poprvé načapat až někdy v červnu loňského roku: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
illenne
11. 5. 2019 • 13:15

Je mi jedno, jestli je zatížená na režiséry nebo jevištní techniky. Jen nechápu, proč zrovna Kracika. V té době žil s Veronikou Gajerovou, se kterou měl dvě děti. To jí nevadilo, že odvede dětem jejich tátu . A vztah nevydržel. Doufám, že už v další řadě taneční soutěže nebude. Pro mne byla vždy lepší Adéla Banášová .

ivoadler
10. 5. 2019 • 15:30

Vyvážím popelnice, je to součást mého života, povídám si o tom i se ženou. Život bez popelnic si nedovedu představit.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.