Bolestné přiznání Terezy Kostkové: Život jí ničila vážná nemoc | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Bolestné přiznání Terezy Kostkové: Život jí ničila vážná nemoc

Tereza Kostková přiznala trable se zdravím.
Tereza Kostková přiznala trable se zdravím. (Blesk:Martin Hykl David Kundrát)

Moderátorka a herečka s věkem zraje jako víno, je energická a usměvavá. Přitom se musela už v raném mládí postavit vážným zdravotním komplikacím. Tereza Kostková (42) má totiž od dvaceti let problémy se štítnou žlázou, díky čemuž prý byla oteklá a vypadala obézně. S tím se ale nehodlala smířit.

Herečka podle magazínu Sedmička začala sportovat a snažila se žít zdravě. K tomu celý život praktikuje otužování. Každý den začíná studenou sprchou. „Je to rituál, bez kterého bych se neobešla, navíc člověka probudí a prospívá zdraví,“ prozradila svůj jednoduchý, i když nepříjemný recept na krásu.

Nepopírá, že v sobě i tak má spoustu energie a temperamentu: „Za to asi vděčím španělským genům, babička Tonita se totiž narodila na Mallorce. Když jsem unavená, na hodinku dvě si lehnu. Pokud mi všechno tak nějak už přerůstá přes hlavu, odjedu pryč, úplně bez cíle, nasednu na první spoj s volnou letenkou. Dobré na relaxaci jsou i lázně, masáže, vířivé koupele apod.“ prozradila uvedenému týdeníku, co jí pomáhá, když psychika začíná drhnout.

Co je ale podle ní nejdůležitější, je mít na prvním místě sebe! „To není sobectví, jak si někdo může myslet; abych ostatním ze sebe mohla něco dát, pomáhat jim, musím mít z čeho, a to se mi povede, jen když budu silná. Slaboch má co dělat se svými problémy, neumí je často řešit, nebo si je ani připustit. Já se k nim stavím čelem; to funguje, jak si je pustíte k tělu, přibývají,“ míní Tereza, podle které je zásadní o problémech vůbec neuvažovat, jinak si je člověk snadno může přivolat, protože tělo a mozek jsou dle jejího názoru spolehlivě propojené nádoby.

O tom, jestli se svým druhým manželem plánuje svatbu, promluvila Tereza Kostková zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
rimmryabov...@...
21. 3. 2019 • 19:20

Unavený z neustálých pokusů o zhubnutí? Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > www.Takeslim.com

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.