Módní ikona slavných Kovaříková, co nosí jen černou: »ANO« řekla v bílém | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Módní ikona slavných Kovaříková, co nosí jen černou: »ANO« řekla v bílém

A je ruka v rukávu!
A je ruka v rukávu! ( Foto Aha! – M. Pátek, R. Kleich)

Takhle jsme jí ještě neviděli! Návrhářka Taťána Kovaříková (52), která na sebe přes desítky let nevzala nic jiného než černou, se vynořila na terase luxusnějšího hotelu v bílé svatební róbě a řekla své »ano« příteli Petrovi.

Náhodný kolemjdoucí by asi nejdřív vůbec nepochopil, co se chystá. Většina svatebčanů se v horkém letním odpoledni totiž opékala na terase přepychového hotelu převážně v černé. Přála si to tak nevěsta, která byla jako jediná od hlavy až k patě ve sněhobílé. „Šaty ode mě rozhodně nebudou, protože nevěsta by si neměla šít šaty sama. Jsem pověrčivá. Proto si je nechám ušít od holek v mém ateliéru, už jsem se na tom s nimi dohodla,“ nechala se slyšet matka už dospělého syna Maxe (24) pár měsíců před tím.

 

Svou družičku Báru Nesvadbovou (44) ale do černé oblékla. Na obřadu rozhodně nepanovala pohřební nálada, podle fotoreportérů Aha! se Taťána na svého budoucího manžela Petra celou dobu zamilovaně culila a před odjezdem na hostinu si spolu udělali i svatební selfie. Tereza Kostková (43), Hanka Zagorová (72) nebo Vendula Pizingerová (47), kterým každou chvilku něco navrhuje, na veselku nedorazily. V davu gratulantů se mihla jen Monika Absolonová (42).



Přečtěte si
hhpetrz
16. 6. 2019 • 13:13

----------------------Najítt nahe zeeny ve vaší oblasti na toto : gg.gg/zeny2019

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.