Leona Machálková: Šaty po Kostkové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Leona Machálková: Šaty po Kostkové!

Tereza Kostková, Leona Machálková
Tereza Kostková, Leona Machálková (Foto Herminapress.cz, ČT)

Rovnou by si ji mohla najmout jako modelku. Jen co moderátorka Tereza Kostková (42) svlékla žluté šaty ze StarDance, návrhářka Taťána Kovaříková (51) už pro ně měla kupce. Po modelu s hlubokým dekoltem hned skočila Leona Machálková (51).

Jedna bruneta, druhá blondýna. Vkus mají obě ale stejný. Nejenže si zpěvačka na koncert oblékla úplně stejnou róbu jako před měsícem a půl Kostková před kameru StarDance, ale ve stejném duchu ji i doladila – rudou rtěnkou a červenými nehty. Aspoň tak neskončily jako taneční šaty ve skladu televize. „Některé zůstávají České televizi, některé jsou v mém vlastnictví,“ prozradila Aha! před časem návrhářka.


Sama Leona se o titul StarDance ucházela před třemi lety. Na to, že vystupovala v šatech, ve kterých tančila po boku Michala Necpála (31), musela zapomenout. „Odkoupit je bohužel nelze, i kdybych chtěla,“ prozradila zpěvačka.

Kostková o sých vlasech: Co by si na hlavu nikdy nedala? 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.