Tohle od táty Tereza Kostková nečekala: Drsné odmítnutí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tohle od táty Tereza Kostková nečekala: Drsné odmítnutí

Kostková byla dojetím bez sebe.
Kostková byla dojetím bez sebe. (Foto Martin Hykl, TV Prima)

I když se moderátorka a herečka Tereza Kostková (42) netají tím, že svoje rodiče miluje a naprosto respektuje, přece jen ji zamrzelo, když její tatínek Petr Kostka (80) odmítl přijít do pořadu, který Tereza moderuje.

Oblíbená moderátorka taneční show StarDance se totiž nedávno přesunula i do budovy Českého rozhlasu, kde na stanici Dvojka nově moderuje pořad Blízká setkání, do něhož si zve známé osobnosti. A jak uvedl časopis Aha! pro ženy, vyzpovídat tatínka, jež patří mezi excelentní české herce, by pro ni bylo zajímavou příležitostí, přestože jsou rodina. Jenže Petr Kostka se prý drží striktní zásady, že do žádných pořadů nechodí a rozhovory neposkytuje. „Ten přijít nechce, ten mi úplně odmítl. Tatínek vůbec neexistuje,“ okomentovala se smíchem Tereza na Českém rozhlase fakt, že táta nehodlá do jejího pořadu přijít.

Že jí tatínkova reakce nebyla úplně lhostejná, dokazuje ale fakt, že o neochotě Petra Kostky mluvit o svém životě debatovala v soukromí i s moderátorským kolegou Markem Ebenem. „On říkal: ,hele buď ráda, je to vlastně strašně zvláštní stav a pocit a vlastně to není v něčem dobře, protože se znáte tak strašně moc´,“ přiznala s tím, že ani ostřílenému moderátorovi pořadu Plovárna se tento typ rozhovoru příliš nezdál.

Každopádně Petr Kostka kariéře své dcery fandí, byť z ní s maminkou Carmen prý nikdy herečku mít nechtěli. Nakonec to ale přijali a sami ji údajně v tomto ohledu následně dovzdělávali. Tatínek si prý dokonce při Tereziných premiérách dělal k jejímu výkonu poznámky. „Tatínek si opravdu v mých začátcích dělal poznámky a moc mi tím pomáhal posouvat se dál. A dodnes si o divadle rádi a vášnivě povídáme,“ uzavírá své herecké začátky moderátorka.

 Moderátorka a herečka Tereza Kostková přiznala, jak to má s druhým těhotenstvím: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
althealewi...@...
25. 2. 2019 • 19:25

Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > > www.Takeslim.Com

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.