Pravda o těhotenství Kostkové: „Určitě se to dozvíte," mlží Tereza | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pravda o těhotenství Kostkové: „Určitě se to dozvíte," mlží Tereza

Zamilovanost z Jakuba a Terezy úplně sálá.
Zamilovanost z Jakuba a Terezy úplně sálá. (David Kundrát, Robert Klejch, Profifi media.cz)

Moderátorka a herečka Tereza Kostková (42) se vloni na podzim tajně provdala za slovenského režiséra Jakuba Nvotu (41). Jednoho by tak přirozeně napadlo, jestli po veselce přijde na řadu i další potomek. Jakou budoucnost manželé plánují?

Tereza se teď kromě své rodiny i nadále naplno věnuje práci. Po moderování StarDance ještě v tandemu s Liborem Boučkem (38) provázela další taneční show s názvem Roztančené jeviště – Souboj divadel Praha. „Je to úplně jiná atmosféra a já ji mám moc ráda. Divadlo je moje slabost a už se těším na zkoušení hry, kterou režíruje můj manžel, a na podzim se v další hře setkám se svou maminku,“ svěřila se.

Pokud jde o její druhé manželství, tak Jakub Nvota prý ihned zapadl do rodiny. „S Tondou si okamžitě padli do noty, jsou víc než kamarádi. Tonda ho oslovuje jménem, jak jinak, že jo,“ odpověděla se smíchem na otázku Blesku. Terezu nevyvedla z míry ani další otázka směřující k jejímu případnému těhotenství. „Ne, určitě ne. Znám se a vím, jak na tom jsem. Ale kdyby se něco změnilo, určitě se to dozvíte,“ dodala s úsměvem moderátorka a herečka.

 Tohle moderátorka prozradila o dalším potomkovi: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivoadler
20. 1. 2019 • 14:04

Jestli chce mít ještě dítě, tak ať neotálí, má nejvyšší čas. Zdá se, že se k tomu nějak nemá. Myslím, že na rozmnožování rezignovala. Už není nejmladší a mít dítě je záhul. Do toho se našim umělkyním moc nechce.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.