Lenka Filipová: Tak to byl pořádný TRAPAS! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Lenka Filipová: Tak to byl pořádný TRAPAS!

Lenka Filipová
Lenka Filipová (Alexandr Malachovský)

Milovnicí rychlé jízdy rozhodně není zpěvačka Lenka Filipová (64), vlastně není milovnicí jakékoliv jízdy. Za volant sedá nerada a to především kvůli trapasu, který se jí v autě jednou přihodil.

„Jednou mi kamarád půjčil auto a vezla jsem celou partu do Hradce Králové. Všichni pili, jenom já ne, tak jsem říkala, že mám čerstvě řidičák a zvládnu je odvézt. Jenže na konci cesty před Hradcem mě na křižovatce zastavil v autě pán, který jel za mnou celou cestu z Prahy. Stáhla jsem okýnko a on mi tehdy velmi slušně řekl: ,Prosím vás, slečno, nevím, jak dlouho máte řidičák, ale jedu za vámi celou dobu a dejte na sebe radši pozor. Udělala jste asi deset přestupků,“ prozradila Filipová časopisu Sedmička.

„Bylo to hrozně hezké pokárání. Ale pod tíhou toho zážitku jsem si uvědomila, že je to fakt o ústa, a léta jsem neřídila,“ dodala zpěvačka, která prozradila, že se v autoškole toho moc nenaučila kvůli sexy učiteli.

 Zpověď Lenky Filipové: O vážné nemoci a zradě manžela!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivoadler
20. 1. 2019 • 14:13

Už je to babča. Ale pořád strašně chytrá.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.