Zlomená Lenka Filipová: „Musela jsem to udělat.“ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zlomená Lenka Filipová: „Musela jsem to udělat.“

Lenka Filipová dlouho tajila důvod koncertní pauzy.
Lenka Filipová dlouho tajila důvod koncertní pauzy. (Alexandr Malachovský)

Zpěvačka Lenka Filipová (65) za sebou nemá vůbec snadné období. Po více než třiceti letech se jí rozpadlo manželství s architektem Borisem Drbalem. Následně se dozvěděla zdrcující diagnózu, prodělala vážnou nemoc imunitního systému. Se vším se ale statečně popasovala, a co je důležité – nezahořkla!

Svoji nemoc by Lenka Filipová před okolím nejraději utajila, ale nešlo to, zasahovala do její práce. Proto se nakonec svěřila otevřeně fanouškům na sociální síti. „Musela jsem, protože jsem rušila koncerty. A bylo to pro mě velmi potěšující, že všichni, co měli se mnou nasmlouvaná vystoupení, počkali. Všichni měli pro to pochopení,“ řekla zpěvačka časopisu Aha! pro ženy a zkonstatovala, že momentálně se už cítí výborně.

To potvrzuje i fakt, že už opět plní pódia, divadla a koncertní sály. Jen na lásku si nejspíš ještě bude muset počkat. „Teď se soustředím na úplně jiné věci. Ale hlavně si myslím, že co má přijít, tak přijde. Často se mě ptají, jestli věřím na osud. A já na něj opravdu věřím, i když se mu někdy snažím pomoct. Ale teď jsem ve stadiu, kdy ho nechávám pracovat. Někdy velmi důležitá životní setkání přijdou v neméně očekávanou chvíli…,“ je přesvědčená Filipová, která se novému vztahu nebrání, ale ani jej aktivně nevyhledává. Že „osudovou“ lásku napoprvé přehlédne, se taky nebojí. „Tak přijde třeba podruhé, když ji napoprvé člověk propásne. V tom jsem fatalista, já na to věřím,“ domnívá se.

O vážné nemoci a zradě manžela promluvila Lenka Filipová zde: 

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
mhnzsphlb@...
8. 7. 2019 • 10:45

Přejít na SpFling.com - skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sex partnera!

uzinswdf@...
7. 7. 2019 • 12:48

Přejít na SpFling.com - skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sex partnera!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.