Lenka Filipová (64): VRAŽEDNÝ HAZARD SE ZDRAVÍM! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Lenka Filipová (64): VRAŽEDNÝ HAZARD SE ZDRAVÍM!

Lenka Filipová
Lenka Filipová  (Ilustrační foto ara)

Jako by zapomněla, jaké zdravotní trable má za sebou! Lenka Filipová (64), která loni bojovala s poruchou imunitního systému a pak skoro rok nevystupovala, teď pracuje jako o život. A dává svému tělu pořádně zabrat.

„Cítím, že vysvětlení vám dlužím, a proto bych vám chtěla říci, že šlo o vážné selhání imunity,“ přiznala loni svým fanouškům a veřejnosti interpretka hitů jako Za všechno může čas nebo Prý se tomu říká láska. S pokorou ke svému zdraví se pak opatrně vracela na scénu, když se stala vánočním hostem turné Mekyho Žbirky (65). Nešlo si přitom nevšimnout, že nosila paruku.


Potřebuje peníze?
Zpěvačka a kytaristka se na turné se svým slovenským kolegou rychle zmátořila, a proto si na příští měsíce nabrala spoustu práce. Důkazem toho jsou letošní prázdniny, na které si nasmlouvala mnoho koncertů. Stres, dlouhé přejezdy po republice, vedra, a hlavně podávání uměleckého výkonu jsou ale pro její organismus velmi zatěžující a Lenka si znovu zahrává s ohněm. Důvodů může být hned několik. Třeba to, že chce fanouškům vynahradit koncerty, které musela kvůli nemoci zrušit. Anebo prostě to, že potřebuje dohnat finanční ztrátu za měsíce svého marodění.

Kde zpěvačku uvidíte:
4. 8. – Chotěšov (klášter)
5. 8. – Svojšín (kostel)
8. 8. – Telč (zámek)
10.8. – Stráž pod Ralskem (zámek)
11. 8. – Rataje nad Sázavou (Klub Pivovárek)
17. 8. – Bratislava (hrad Devín)
31. 8. - Vratislavice nad Nisou (kostel Nejsvětější Trojice)

Na video s Lenkou Filipovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
xcarodejka
1. 8. 2018 • 15:15

J8 bych to nezvládla a to mám "jen" nemocné klouby.Počasí nikdo nezohldní, plán je plán a děšlá se dopředu, ale má toho opravdu moc....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.