První zpověď Filipové po zradě manžela a zákeřné nemoci | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

První zpověď Filipové po zradě manžela a zákeřné nemoci

Lenka Filipová
Lenka Filipová  (Ilustrační foto ara)

Oblíbená zpěvačka se rozpovídala na hodně citlivé téma - osudovému poznání po boji o život kvůli oslabené imunitě a odchodu manžela od rodiny. Přesto na těžký osud tahle odvážná dáma rozhodně nežehrá, naopak!

„Několikrát za život dostáváme kopanec od života a je jen na nás to správně pochopit, něco změnit. Když tomu neporozumíte, budou přicházet větší a větší kopance, dokud je nepochopíte," svěřila se Lenka Filipová (64) se svým poznáním Blesku. A o jaké kopance že vlastně jde? Nejprve zpěvačka bojovala o záchranu manželství, které skončilo odchodem nevěrného manžela Borise Drbala (66), a pak z prožívaného stresu a trápení přišla vážná nemoc v podobě ztráty imunity organismu!

„Bude to znít jako fráze, ale odnesla jsem si z toho ponaučení, že se musím radovat ze života, a hlavně být sama sebou. Budu už dělat jen desky, které chci. Není to nepokorné, naopak. Říkám to celé s obrovskou pokorou, ke které jsem dospěla," tvrdí očividně se vším smířená paní Lenka a dodává: „Jsem zdravá a žiju! To je štěstí."

 



Přečtěte si
ivoadler
22. 11. 2018 • 09:30

Jak se pozná intelektuálka? Žije bez muže a má jedno dítě. Intelekt se zkrátka nezapře.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.