Šedá eminence StarDance promluvila: O čem Kostková s Ebenem nesmí nikdy mluvit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Šedá eminence StarDance promluvila: O čem Kostková s Ebenem nesmí nikdy mluvit!

StarDance
StarDance (FOTO: Pavel Machan, archiv, Tondra Tran, reprofoto ČT)

Populární taneční soutěž StarDance si každou sobotu nenechá ujít zhruba 1,5 milionu diváků. Přípravy než soutěž vypukne, musí být naplánované do nejmenšího detailu a aby vše fungovalo, je potřeba dohled. Od samého počátku na průběh soutěže dohlíží režisér Roman Petrenko (53).

U licencovaných pořadů, jako je právě StarDance je nutné dodržovat přesný popis, jak by měla soutěž vypadat. „Například je tam podmínka, že během tance musíme snímat jenom tanečníky, a ne hudebníky,“ prozradil režisér v rozhovoru pro Blesk.

Nedílnou součástí StarDance již od prvního ročníku jsou moderátoři Marek Eben (60) a Tereza Kostková (42). I ti se musí držet určitých pravidel, ale ve scénáři mají volnou ruku. Eben například na zkouškách neříká svůj připravený text. „On má totiž připravené vtipné repliky, které si plánuje, a kdyby je soutěžící slyšeli už poněkolikáté, tak by se při přímém přenosu nesmáli,“ řekl Petrenko Blesku.

Avšak existují jisté meze, které moderátoři nesmí překročit.  „Nechceme se dotýkat politiky. K ní se nebudeme vyjadřovat nikdy. Jinak Marek a Tereza mají v sobě nějaké kritérium, co mohou a co nemohou, a já jim věřím, že nepřekorčí určité meze,“ svěřil se v rozhovoru Petrenko.

 Tanečník Jan Onder: Kolik stojí kostýmy na StarDance?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
snufina
10. 12. 2018 • 18:11

Tak to nevím, narážky od Ebena tam byly. Sluníčkář se neudrží, ví, že se mu nic nestane. Za ty prachy, nedělejte to, to je jak v Karlových Varech, že jo? Za milionek.......

hejhej
10. 12. 2018 • 14:10

V prvých dílech letošní soutěžě měl pan Eben nejapné politické narážky. Asi po napomenutí přestal. Politika do takových pořadů nepatří., ale je to ČT, že.....

ivoadler
10. 12. 2018 • 13:58

Eben si hraje na politicky korektního, ale zase tak politicky korektní není. Jeho korektnost je ve StarDance jen hraná.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.