Opuštěný Pomeje hrozí sebevraždou: NÁDOR NA BŘIŠE?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Opuštěný Pomeje hrozí sebevraždou: NÁDOR NA BŘIŠE?!

Andrea už je z Jirky zoufalá.
Andrea už je z Jirky zoufalá. (Foto ara)

Od doby, co Andrea Pomeje (30) podala žádost o rozvod s Jiřím Pomejem (53), to jde se zkrachovalým režisérem z kopce. Z jeho telefonu včera ráno do redakce webu Extra.cz přišla zpráva šokujícího znění: "Zabila mě moje žena." Přestože sám Pomeje krátce poté popřel, že by odesilatelem byl on, avšak nebylo by to poprvé, co by vyhrožoval smrtí.

"Vůbec to nechápu. Jirkovi jsem hned volala, když mě novináři upozornili, a normálně to zvednul. Popřel, že by něco posílal. Já teda pochybuju, že by se mu někdo naboural do telefonu a posílal zrovna takovouhle větu," potvrdila Blesku Andrea. "Bere nějaké léky na spaní, tak třeba to poslal v nějakém deliriu," pokouší si jeho stále ještě jeho manželka vysvětlit Pomejeho chování.

Kromě tohoto telefonátu spolu prý manželé nekomunikují. Pomeje se snaží Andreu citově vydírat a nebojí se zajít do extrému. Chování, které Pomeje v poslední době předvádí je podle Andrey důsledkem, že nezvládá fakt, že Andrea za jejich vztahem již dávno zabouchla dveře a má nový vztah.

"Naše poslední komunikace před třemi dny a byla zase plná lží. Tvrdil mi, že má nádor v břiše, tak jsem zavolala jeho lékařům, kteří mi řekli, že to není pravda. Neměl by se rouhat, ať to má jakýkoliv důvod. Je to citové vydírání. Jsou to jeho zbytečná gesta a kopání kolem sebe do prázdna. Bohužel se naše komunikace smrskla na tyhle výlevy," řekla Andrea Blesku.

Andrea Pomeje o Jirkově zdravotním stavu a změně image: Co se s ním děje?

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
qwerta
10. 11. 2018 • 23:01

demonxxx
10. 11. 2018 • 13:20

Je to jejich problém, přitom ta ku.rva se chová, jako Rychtář, jde přes mrtvoly. Hlavně, že se oni bude psát, hraje si na něco, co není, ale to časem pozná. Klidně, ať se rozvede, když má nového pí.chče, ale nemusí to s radostí sdělovat veřejnosti. Jirka si může za své problémy sám, ale na druhou stranu takový Kocáb vytuneloval minimálně 318 milionů, úmyslně okradl lidi z kuponovky a je mu hej. Jirka měl smůlu, natočil film, kde zřejmě neměl vše právně ošetřeno a platí za do dodnes.

delphina
10. 11. 2018 • 10:32

Jakej šel,takovou našel....jsou oba stejní.Život na stránkách bulváru se jim líbí.On je zoufalec a ona hydra,která se potřebovala přes něj zviditelnit.Šílená kombinace....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.