Andrea zuří, Jirka straší adopcí: Má v hlavě bludy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Andrea zuří, Jirka straší adopcí: Má v hlavě bludy!

Andrea už je z Jirky zoufalá.
Andrea už je z Jirky zoufalá. (Foto ara)

Stačil jediný rozhovor a Jirka Pomeje (53) kope kolem sebe, jak jen může. Nejvíce to samozřejmě odnáší jeho (snad) budoucí bývalá žena Andrea Pomeje (30), se kterou se nyní odmítá rozvést. Bývalý dabér začal hudebnici dělat velké problémy poté, co si usmyslel, že její nový partner Petr Plaček (35) chce adoptovat jejich dceru Aničku. Andrea jen nevěřícně kroutí hlavou a vše uvedla na pravou míru.

„Je to absolutní nesmysl. Jirka si to vytvořil v hlavě, že to Péťa řekl během televizní reportáže. Můj partner řekl, že je strejda, a neplete se mně do výchovy. Na otázku redaktorky, jestli by si adoptoval Aničku v budoucnu, odpověděl, že udělá jen to, co si přeju já. Jirka si z toho vytvořil, že si ji chce Péťa adoptovat… On si něco vytvoří něco v hlavě a nedá se mu to rozmluvit,” pověděla dle super.cz dýdžejka.

„Řeším za něj jeho problémy, místo toho, aby byl pokorný a byl ticho, říká takové nesmysly. On má v hlavě jen bludy a kope kolem sebe,” řekla zlostně Andrea Pomeje, která pravděpodobně má bývalého dabéra už plné zuby. Pomeje prý rozhlašuje, že se za těchto okolností s Andreou rozvádět nebude, protože nechce přijít o dceru Aničku, s tím si hudebnice ale hlavu neláme. „Právníci mají zkušenosti i s takovými případy. Nejsme první ani poslední pár, který se rozvádí, kde jedna ze stran s rozvodem nesouhlasí. Myslím si, že všechno nakonec proběhne, jak má,” dodala sexy černovláska.

 Pomeje odmítl pracovat, padesát tisíc bylo málo! A Kostková se pochlubila novým manželem 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jeny.lopez
5. 11. 2018 • 18:23

Myslím,že ona na sebe jen trapně upozorňuje ,bez Jirky by ji nikdo neznal.On Jirka má ze sebou sám co dělat,jenže ona na sebe musí nějak upozorňovat 😁😁😁😁Trapanda si hraje na 15😁😁😁

fouk.si
5. 11. 2018 • 12:45

On je Jirka tak trochu blázen o tom se nedá pochybovat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.