Výsměch Davida nevinné oběti: Nejapná obhajoba viníka tragédie! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Výsměch Davida nevinné oběti: Nejapná obhajoba viníka tragédie!

Michal David promluvil o Janu Kočkovi ml.
Michal David promluvil o Janu Kočkovi ml.  (Foto: M. Přibyl, T. Tran, ara)

Minulý týden proběhlo velkolepé rozloučení s Janem Kočkou ml. (†28), který zemřel při tragické dopravní nehodě. Na pohřbu se objevil i oblíbený zpěvák Michal David. Ten teď vysvětlil, v jakém příbuzenském vztahu se zesnulým byl a dokonce promluvil i o tragické události, která stála život nejen Jana, ale i Miloslav H. (†28).

Michal David prozradil, že zesnulý Jan Kočka byl jeho synovcem, znal ho tak od narození, jeho smrt ho tak velmi zasáhla. „Byl to fajn kluk a bohužel, co si budeme povídat, na těch silnicích je to moc nebezpečné, zabije se tam hodně lidí. To je dva a půl tisíce ročně, což je strašné číslo,“ uvedl zpěvák v rozhovoru pro revue.idnes.cz.

Hitmaker nevěří, že jeho synovec by vjel do protisměru záměrně. „Já to vnímám jako neštěstí, ztrátu dvou mladých lidí. Dost věřím na osud, a pokud to tak má být, člověk se tomu nevyhne,“ uvedl David, podle kterého by Jan Kočka ml. nevjel do protisměru jen tak ze srandy.

„Ten úsek je opravdu hodně nepřehledný a hodně lidí tam bouralo. Spíše by se měli zamyslet pánové, co dělají značení. Na druhou stranu ho nechci takto obhajovat. Vjel do protisměru, zabil druhého člověka a sám sebe. Je to strašně smutné,“ dodal zpěvák.

 Pohřeb Kočky (†28): Kočár s šestispřežím, průvod Prahou a bílé holubice

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vemenozmojistary
30. 10. 2018 • 09:53

Ještě že hajzl komedisntskej chcípnul. Záslužný počin, alespoň se nebude dál rozmnožovat.

divadlo.ka...@...
17. 10. 2018 • 15:45

Asi by si měl David uvědomit, že Kočka zrovna zdrhal od banální dopravní nehody kterou pár minut předtím způsobil (policie potvrdila, že urazil jinému řidiči zrcátko). Takže bud ve spěchu neměl čas kouknout se do jakého směru jede a nebo vzhledem k tomu že tak snaživě ujíždel od banální nehody, tak byl zřejmě pod vlivem bud alkoholu nebo drog.

majojo
17. 10. 2018 • 15:37

Aha. Takže za to, že zfetovanej, vožralej a zpovykanej fracek vjede do protisměru a zabije nejen sebe, ale i nevinného člověka, který se na rozdíl od něj živil prací, můžou silničáři? Jdi do pr.dele, Štancle a ten metál si tam taky strč.

oldedek
17. 10. 2018 • 11:56

Ten tlustý, kudrnatý strejda David je tak ale tak hloupý, ale tak hloupý, že by mohl také být českým prezidentem jako Zeman...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.