Tragédie v rodině Slavíkovy dcery: GOTTŮV ZEŤ OHLUCHL! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Tragédie v rodině Slavíkovy dcery: GOTTŮV ZEŤ OHLUCHL!

Dominika Gottová s tátou.
Dominika Gottová s tátou. (Foto ara)

To snad ne! Manžel nejstarší dcery Karla Gotta (79) má vážné zdravotní problémy. Lékaři zjistili, že známý finský hudebník Timo Tolkki (52) ztrácí sluch. Jeho žena Dominika Gottová (45) je psychicky na dně!

„Mám pro vás špatné zprávy, právě jsem se vrátil od odborníka přes uši a on mi řekl, že můj stav je vážný. Držte mi palce,“ napsal Timo, bývalý kytarista populární kapely Stratovarius, na svém Facebooku. Jeho kamarádi, kolegové a fanoušci mu od té chvíle vyjadřují podporu a věří, že zdravotní trable překoná. Pro hudebníka je totiž sluch vším! A pokud by o něj Timo přišel, zcela jistě by ztratil motivací žít. To už se mu přitom jednou stalo, když před lety bojoval s těžkými maniodepresemi, které ho málem dohnaly k sebevraždě!


Musí se léčit

„Je mi hrozně! Tim má potíže se sluchem a já se bojím, že ho to opět psychicky rozhodí. Prosím, myslete na něj!“ řekla deníku Aha! bez bližších podrobností Gottová. Sama bere kvůli nastřádaným psychickým problémům léky, což deníku Aha! přiznala už loni před Vánocemi. I přes zdravotní potíže si ale dokázala ve Finsku najít novou práci v kosmetickém salónu, které se naplno věnuje.

Dominika Gottová o psychických potížích: Táta mi zaplatil léčbu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vemenozmojistary
29. 9. 2018 • 05:30

To má z chlastu!

travina
27. 9. 2018 • 18:17

adlere ..... ty jsi ale hnusný idi.ot Místo závisti a hnusného přání všeho zlého Gottovic rodině, se raději nauč pravopis. Ta hrubka je příšerná. A pamatuj, že když někomu přeješ zlé věci, tak se ti to v životě na 100% vrátí!

ivoadler
27. 9. 2018 • 11:31

Už byste mohli začít dávat fotky Káji se šedivými vlasy. I jemu léta nestojí. Jsem závistiví hajzlík a proto problémy Gottovic rodině přeju. Léta si žili jako v bavlnce. Ať taky poznají, co život obnáší.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.