Gott vyplašil kolegy! Byl zpěvák mimo nebo ohluchl? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Gott vyplašil kolegy! Byl zpěvák mimo nebo ohluchl?

Slavík byl namaskován málem k nepoznání!
Slavík byl namaskován málem k nepoznání! (Pavel Machan)

Došlo k tomu během natáčení pohádky Když draka bolí hlava. Jeden ze slovenských herců se snažil o přestávce s Mistrem zapříst rozhovor, ale měl smůlu. Co se stalo?

Devětasedmdesátiletý Karel Gott jen nejen úspěšný zpěvák, ale i zkušený herec. V nové pohádce Když draka bolí hlava dostal roli kováře a všechny na place udivoval svou vitalitou a pozitivním přístupem. 

Přesto došlo k incidentu, který hereckou partičku trochu vystrašil! „Seděl na židličce, povídali jsme si, něco jsem mu řekl a on neslyšel. A místo toho, aby mi řekl, ať mu to zopakuju, tak se najednou postavil, přišel ke mně a povídá: „Prosím, já vás neslyšel!" popsal podivnou příhodu z natáčení mladý slovenský herec Jakub Jablonský. Nárok na zhoršení sluchu by zpěvák ve svém věku rozhodně měl, podle všeho ale byl Mistr spíše duchem nepřítomen nebo si prostě opakoval text své role.



Přečtěte si
ivoadler
2. 11. 2018 • 17:06

Že bych na ten film šel? Jsem zvědav, jak to Karel umí s kladivem.

aveneta
2. 11. 2018 • 00:00

Gott býval opravdu dobrý zpěvák, ale bohužel to je již "passé" již žije jen ze své minulé popularity. Nedokáže odejít středem a jen zpěv v domově důchodců může ještě vyvolat euforii a radost

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.