Vladimír Hron vstal z popela: Kariéra v Americe? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vladimír Hron vstal z popela: Kariéra v Americe?

Vladimír Hron
Vladimír Hron (Foto Aha! – Martin Pekárek, Marek Pátek, Pavel Machan, Martin Hykl, David Kundrát, archiv Vladimíra Hrona, ara)

Populární moderátor, známý především ze zábavných pořadů Vladimír Hron (52) je oblíbený nejen u nás v Česku, ale úspěch zaznamenal i v Americe. Jeho neplánované vystoupení v jednom klubu ohromilo nejen jeho majitele, ale i přítomné diváky.

Během rodinné dovolené získal kšeft a zažil velký úspěch. „Dávný kamarád z mládí, který v USA žije už dvacet let, se ke mně dostal prostřednictvím internetu a zařídil mi vystoupení v jednom klubu v turistické destinaci v Key West, což je nejjižnější místo USA. Domluvil to s italským majitelem klubu, který vůbec netušil, co mu to tam jede koncertovat,“ řekl Hron týdeníku Sedmička.

Podle moderátora byl majitel skeptický a neměl žádnou představu, co může od Hrona očekávat. Avšak jeho obavy zmizely už na odpolední zvukové zkoušce. „Seděl na baru, koukal na mě a bylo vidět, že se baví. Kvůli němu jsem zařadil i italské interprety, takže na konci zkoušky byl nadšený. Ptal se mě, jak to, že mě nezná, a stejně to dopadlo i večer, “ svěřil se moderátor týdeníku Sedmička.

Do vystoupení navíc přidal i oblíbenou Abecedu hvězd, složenou ze známých interpretů, jejichž výběr samozřejmě přizpůsobil imitaci amerických a italských zpěváků. „Vše bylo tak rychlé, že jsem měl na přípravu pouhý den. O to více mě potěšil obrovský aplaus a nadšení diváků. Bylo to velmi spontánní, ke konci tančily na jevišti i divačky z hlediště,“ svěřil se Hron týdeníku Sedmička.

 Imitátor Hron na křtu New Element: Jandu umím tak, že nepozná sám sebe!

 

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.