Gottova dcera Dominika (45): 8 DNÍ STRACHU O TÁTU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Gottova dcera Dominika (45): 8 DNÍ STRACHU O TÁTU!

Karel Gott, Dominika Gottová.
Karel Gott, Dominika Gottová. (Foto Aha! – Marek Pátek a archiv D. Gottové)

 Tátu odjakživa miluje! Proto není divu, že kdykoliv v poslední době vázne kvůli názorovým sporům jejich komunikace, je z toho nejstarší dcera Karla Gotta (79) hodně špatná. A za poslední měsíc má Dominika Gottová (45) k ponuré náladě hned dva vážné důvody.

Prvním je, že jí otec 25. června nepopřál k jejím půlkulatým 45. narozeninám. Zdrcená Dominika se s tím svěřila svým přátelům v Česku. Nechápala, jak mohl otec zapomenout, když se mu to v minulosti nestávalo. Ona sama tatínkovi k narozeninám telefonuje či osobně přeje pravidelně. Chtěla to udělat i letos 14. července. Jenže v tu chvíli došlo k druhé události, kvůli které se trápí. „Ten den měl táta vypnutý telefon! Mrzelo mě to, že jsem s ním nemohla mluvit a popřát mu v tak krásný den. Nešlo se mu dovolat ani v dalších dnech. Byl na dovolené a asi chtěl mít klid,“ svěřila Gottová Nedělnímu Aha! z Finska. Osm dní tak s otcem nebyla v kontaktu.

„Při mé poslední návštěvě Česka jsme se viděli krátce u táty doma. Chtěla bych s ním být více. Ráda bych přijela a vzala ho na výlet, ale mám novou práci a zatím se nemůžu utrhnout, abych odjela pryč,“ vysvětlila Dominika, která ve Finsku, kam se z rodného Česka vrátila po pauze k manželovi Timovi Tolkkimu (51), živí jako kosmetička.

Už je dostupný
Gott si po osmi dnech zapnul telefon v pátek odpoledne. Po celou dobu dovolené na španělském ostrově Mallorca měl kontakt se světem jen prostřednictvím mobilního telefonu své ženy Ivany (42). Dominika na náš včerejší dotaz, zda už se s otcem po jeho návratu domů spojila, či nikoliv, nereagovala. Zpěvák po příletu ihned naskočil do práce, včera večer měl naplánované vystoupení v letním kině v Boskovicích.

Spory kvůli majetku
Vztah táty a nejstarší dcery v posledních třech letech podle informací Nedělního Aha! pokulhával kvůli jejich sporům ohledně přepisu veškerého Gottova majetku na jeho manželku Ivanu (42). K tomu došlo v době zpěvákova boje s rakovinou mízních uzlin. Dominika dlouho odmítala názorové rozepře s otcem komentovat a nakonec loni v zimě prohlásila: „Díky Bohu táta ještě neumírá, takže není třeba to řešit.“ Sám Karel sice dceru svým majetkovým postupem naštval, ale ani ona nepřišla zkrátka. Podle našich informací dostala od otce v době jeho nemoci nemalý finanční obnos.

Pomáhá jí
Ač může být Dominika na tátu za některé jeho životní kroky nazlobená, pořád musí myslet na to, že jí odjakživa velmi pomáhal. Vždyť když na začátku roku 2015 utekla z Finska do Česka od manžela, který trpěl silnými maniodepresemi a ona už jeho stavy nezvládala, jí Karel v rodné zemi pomohl sehnat práci, platil jí byt a také jí půjčil auto.

Psychické potíže
Nejstarší Slavíkova dcera bojuje od loňského roku s psychickými potížemi. Bere léky, které jí pomáhají. Táta jí dokonce v minulých měsících pomohl zafinancovat psychoterapeutickou léčbu.

Gott a jeho dcera zpívají v pohádce: Podívejte se na premiéru jejich klipu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hanainge
22. 7. 2018 • 18:00

Výše uvedený článek o Karlu Gottovi částečně není pravda, protože Karel Gott OPRAVDU ve skutečnosti není ženatý a jenom Dominika Gottová je dcerou Karla Gotta! To jsou fakty, což už potvrdil pan Felix Slováček, který se zná velmi dobře pracovní a v soukromí s Karlem Gottem už od roku 1966, nebot’ pan Felix Slováček řekl pravdu, že Ivana Macháčková opravdu není manželkou Karla Gotta, že Ivana Macháčková pracovala pro Karla Gotta jenom jako uklízečka i na počítač a že Karel Gott zakazoval Ivaně Macháčkově, jít do ložnici Karla Gotta a Karel Gott vůbec nic nepřepsal Ivaně Macháčkové! Správná žena pro Karla Gotta byla a je paní Hannelore Uhl, nebot’ paní Hannelore Uhl je absolutní slušná, neškodná i velmi dobře vzdělaná osobnost, která to myslí s Karlem Gottem vždycky jenom dobře a která se zamilovala do Karla Gotta. Paní Hannelore Uhl a Karel Gott mají mnohé společné talenty a zájmy a jsou proto ideální manželský pár. Karel Gott se choval vůči paní Hannelore Uhl úplně bezdůvodné velmi nespravedlivý a způsobil jí velké bolesti, což vůbec není v pořádku! Karel Gott má povinnost, se spojit s paní Hannelore Uhl a jenom v dobrém. Karel Gott musí se u paní Hannelore Uhl omlouvat, ji kontaktovat v D-64673 Zwingenbergu a všecko udobřit.

italiano
22. 7. 2018 • 11:38

Škodit určitě může, a to chuďas stejně jako boháč, nějak ujetej nebo lakomec.Když bude nějak demonstrovat, že mu na dceři nesejde, tak si některý partner z toho může udělat dojem a začít se chovat se dle toho.

sugarbitter
22. 7. 2018 • 11:31

Od některých ortců je dobré se spíše distancovat. Více škodí než prospívají , a škoda může mít velmi různou podobu. Zdaleka nejde jen o materiální stránku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.