Karel Gott: Velké přání s Charlottkou a Nelly! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Karel Gott: Velké přání s Charlottkou a Nelly!

Karel Gott s dcerami
Karel Gott s dcerami (Martin Hykl)

Jeho poslední koncert v O2 areně se vyvedl na jedničku a dokonce na něm zazářily jeho milované dcery Charlotte (12) a Nelly (10). Zatímco starší má dar krásného hlasu po tatínkovi, mladší je prý velmi sportovní typ a tak jí není cizí tancování či gymnastika. Pyšný táta má s holkami další velké plány.

Každý rodič by si přál mít zdravé a nadané děti. Slavíkovi a jeho ženě Ivaně se to povedlo. Starší dcera Charlottka zpívá, mladší dcera Nelly zase tančí. Obě ukázaly to, co umí na koncertě tatínka a to rovnou v největší hale u nás! Není divu, že je na ně Karel Gott tak pyšný. O to víc by si přál, aby mu vyšlo jeho velké přání.

„Asi každý tatínek by měl radost, kdyby viděl ty jejich záliby, které mají. Charlottka zpívá, Nellinka je pohybově dobrá, tancuje, je to taková gymnastka, je víc sportovní typ. Obě holky mi dělají velkou radost. Je to pro mě motiv se na něco těšit. Doufám, že je jednou povedu k oltáři a bude to dobrá volba i pro ně,“ prozradil časopisu Sedmička zpěvák.

 Nový klip Karla Gotta: Nic nekončí, dokud se zpívá...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
kinki
10. 7. 2018 • 15:28

lenze za to tie starsie dcery nemozu. A ak by bol Gott na urovni, tak by sa o nich postaral a dohliadol, aby mali rovnaky "uspesny" zivot, ako tieto soplane co ma teraz. Len aby osud nezratal Gottove hriechy prave tymto dvom. V zivote mozes vsetko, ale raz za to musis zaplatit, a hovori sa, ze za hriechy rodicov trpia deti. Tie starsie si uz svoj pohar blenu piju.

kinki
10. 7. 2018 • 15:21

p. Gott ste rovnako pysny aj na tie dve starsie dcery, ktore mate???

zamlzena
8. 7. 2018 • 18:37

Surfer má pravdu. Oliver Twist byl veden ke krádežím, tak kradl. Tahle byly vedeny aby i při průměrném talentu k muzicírování trávily hodiny u klavíru. U jedné to trochu vyšlo. Kdyby to byla dcera elektrikáře, tak by v konkurzu spíše neuspěla.Je to špatné, protože i více nadaná dívenka se kvůli ní třeba neprosadí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.