Bratři se oběsili krátce po sobě: Vzorem hvězda reality show? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bratři se oběsili krátce po sobě: Vzorem hvězda reality show?

Bratři Darryl a Dylan.
Bratři Darryl a Dylan. (Foto: Daily Mail)

Anglické městečko Blyth během několika týdnů muselo pohřbít čtyři mladé lidi, kteří se rozhodli ukončit své životy předčasně. Manželé Mandy a Billy zažívají smutné chvíle. Rodina musela pohřbít své dna syny, přátelili se navíc s dvojicí, která si po jejich smrti také vzala život.

Zažívají bolest a smutek, kterou si jen málokdo dokáže představit. Před třemi týdny museli Mandy a Billy pohřbít svého 27letého syna Darryla, který se oběsil. Nedlouho po jeho odchodu si stejným způsobem vzal život jho mladší bratr Dylan.

"Můj nejlepší přítel, bratr a otec v jednom. Ani nemohu vyjádřit, jak zdrcující to všechno je. Byl inspirací pro mnoho lidí a já jsem ohromen, jak se lidé v Blythu semkli," napsal na facebook Dylan po smrti svého bratra podle portálu Daily Mail.

Mladší sourozenec zřejmě neunesl smrt svého milovaného bratra, nedokázal bez jeho přítomnosti žít. "Byl to veselý chlapík s nakažlivým úsměvem. Když jeho bratr zemřel, udělal vše pro jeho dcerku. Nemohl ale žít bez něj, byli nerozluční. Jeho velký bratr pro něj byl jako táta," uvedla rodinná přítelkyně Leanne podle tn.nova.cz. Po sebevraždě Dylana vyšlo najevo, že si život vzali i jejich dva přátelé. Od dětství se přátelili s hvězdou televizní reality show Love Island Sophie Gradonovou a jejím partnerem Aaronem Armstrongem.

Sophie Gradonová byla nalezena 22. června mrtvá v domě svých rodičů. Sophie podle portálu Daily Mail trpěla častými depresemi. O tři týdny později byl nalezen mrtvý její partner a snoubenec Aaron Armstrong. Krátce před smrtí ještě na sociální síti zveřejnil příspěvek. "Uvidím brzy svého anděla,“ napsal dle portálu Daily Mail

Městečko Blyth je sérií sebevražd zdrceno. "Byli všichni přátelé, dospěli spolu. Je prostě tragické, že všichni zemřeli v tak krátkém čase. Všechny tyto úmrtí upozorňují na skutečnost, že mezi mladými lidmi existuje epidemie špatného duševního zdraví. O tomto problému ale nikdo nemluví, musí jim někdo pomoci,“ řekl otec zesnulých bratrů podle portálu Daily Mail.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.