Regina Rázlová (71) po soudech, léčebně, embolii...VÍM, JAK ZEMŘU! Co všechno přiznala? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Regina Rázlová (71) po soudech, léčebně, embolii...VÍM, JAK ZEMŘU! Co všechno přiznala?

Regina Rázlová nasadila vražedné tempo.
Regina Rázlová nasadila vražedné tempo. (Foto Aha! – Petr Novotný, Marek Pátek)

Dlouhých 18 let Regina Rázlová nehrála na divadle, ani ve filmu. Zato teď jde z role do role. Po soudech, kriminálu, léčebně a velkých zdravotních problémech si ve svých 71 letech usmyslela, že se upracuje k smrti. „Chtěla bych zemřít na jevišti nebo před kamerou. Nebyla by to špatná smrt,“ svěřila deníku Aha! herečka.

„Tak dlouho jsem kvůli všelijakým problémům nemohla hrát. Osmnáct let! Tak teď jsem se rozhodla, že si to všechno musím vynahradit, i kdybych měla při tom vypustit duši,“ řekla herečka. „Myslím, že je štěstí odejít při milované práci,“ zdůvodnila své životní rozhodnutí. Poté, co byla začátkem 90. let odejita z Národního divadla, se Regina pustila do podnikání ve skle. V roce 1998 ale byla obviněna z tunelování společnosti Skloexport. Přestože se to neprokázalo, ve vazbě strávila 11 měsíců.

U Evropského soudu se pak sice domohla finančního odškodnění ve výši 150 tisíc korun, avšak pobyt za mřížemi a soudní tahanice se podepsaly na jejím zdravotním stavu. V důsledku neléčené bipolární poruchy skončila na elektrošocích v psychiatrické léčebně. Navíc se u ní projevila roztroušená skleróza a před dvěma roky prodělala plicní embolii. Přestože jí lékaři doporučují, aby se šetřila, herečka opět jede na plný plyn. „Zatím sílu a chuť mám, tak proč ne,“ prohlásila Rázlová rázně.

Vražedné tempo

Přes léto Rázlová natáčí s Aňou Geislerovou (42) primácký seriál Tátové na tahu, s Miroslavem Etzlerem (53) se domluvila na filmu Tancuj, Matyldo a s Jaroslavem Pleslem (43) se teď na tři neděle odstěhovala do Bratislavy. „Točíme experimentální film Žáby bez jazyka, ve kterém Jaroušek hraje mého syna,“ prozradila Aha! Regina. Navíc už třetím rokem hraje na našem nejznámějším hradě paní Ofku v muzikálu Noc na Karlštejně. Tam také oslavila své 71. narozeniny. A po prázdninách začíná v Divadle na Vinohradech zkoušet Konec Masopustu, který má premiéru v říjnu.

 Sexsymbol 70. let Regina Rázlová o pobytu ve vězení! Z toho mrazí ...

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
vigela
18. 7. 2018 • 18:03

Bezva ženská. Mám ji ráda.

6010
18. 7. 2018 • 06:44

Tato ženská nám zcela vypadla z oka.Ale na jejím případu je vidět, jak skandály člověka spíš proslaví, než aby ho tato společnost zavrhla.Normálka.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.