Olga Schoberová (74) v slzách: Zdrtila ji smrt! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Olga Schoberová (74) v slzách: Zdrtila ji smrt!

Zdrtila ji smrt exmanžela!
Zdrtila ji smrt exmanžela! (ČTK)

Smutná zpráva přišla z Ameriky. Zemřel herec a kaskadér Brad Hariss (†84), první manžel hvězdné Olgy Schoberové (74). Do posledních chvil o gladiátora ze čtyřoscarového Spartaka pečovala jejich dcera Sabrina (48).

Zhruba před týdnem volala mamince první špatnou zprávu. „Brad měl těžkou mrtvici s vážnými následky. Sabrina si ho vzala k sobě, nechtěla ho dát do žádné léčebny dlouhodobě nemocných. Má vilu u moře v Los Angeles, kde o něj pečovala čtyřiadvacet hodin denně,“ řekla deníku Aha! sexbomba z filmů Limonádový Joe, Kdo chce zabít Jessie? či Adéla ještě nevečeřela.

V náručí dcery

V úterý volala Sabrina podruhé, otec jí naposledy vydechl v náručí. „Pláču a vzpomínám na ty krásné časy, které se už nikdy nevrátí,“ dodala Olga, která byla za Brada provdaná v letech 1967 až 1969. Ve spojení zůstali právě díky dceři.

Má jiné příjmení

Sabrina jde ve stopách svých slavných rodičů, pracuje jako stylistka a kostymérka hollywoodských hvězd. Příjmení má ale po matčině druhém americkém manželovi Johnu Calleyovi (†81).

Sexbomba a svalovec

Brad Harris byl díky své postavě především představitelem bájných siláků, jako jsou Samson nebo Herkules. Objevil se ale také v legendárním seriálu Dallas. S Olgou se dali dohromady díky seriálu Komisař X. Jiskra mezi nimi přeskočila během natáčení dílu s názvem Tři zelení psi, odehrávajícím se v Turecku.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.