Jana Šulcová: Podle dcer je pěkná mrcha! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Jana Šulcová: Podle dcer je pěkná mrcha!

Místo, aby fandily ve filmu mamince, přály dcery Janě Šulcové ve filmu smrt.
Místo, aby fandily ve filmu mamince, přály dcery Janě Šulcové ve filmu smrt. (Foto Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, ara)

Děti disponují velkou upřímností a někdy to svým rodičům umějí pěkně spočítat. Své o tom ví i Jana Šulcová (70), které její dcery jednoho dne doslova vyrazily dech.

Když jdou děti malé, je pro ně trochu divné vidět své rodiče v televizi. „Malá Terezka se jednou při sledování seriálu Nejmladší z rodu Hamrů rozplakala, že já jsem přece tatínkova maminka, a ne nějakého pána v čepici!“ vzpomínala Šulcová pro idnes.cz.

U jiného snímku se Tereza i Rozárka proti mámě zase doslova spikly! „Ve filmu Panenka jsem pak dostala první zápornou roli, hrála jsem tam nebezpečnou narkomanku. Byla tam scéna, kdy se mě Sváťa Skopal chystá zastřelit, a ony u televize fandily jemu, ať už to udělá! Ohradila jsem se tehdy, že to snad nemyslí vážně, ale dostalo se mi odpovědi, že sice jejich maminka jsem, ale v tom filmu jsem přece pěkná mrcha,“ dodala herečka.



Přečtěte si
setroseuros
5. 3. 2017 • 20:35

Takova to byla hezka zenska.A ted je jak des. Vubec o sebe nedba. 👎cigarety a chlast delaji divy.

aveneta
5. 3. 2017 • 14:40

Mrcha možná ve filmu.....ale alkoholička v životě

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.