Koncert Karla Gotta: Sotva slezl z pódia...Výčitky od Ivany! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Koncert Karla Gotta: Sotva slezl z pódia...Výčitky od Ivany!

PRAHA-MALÁ STRANA, ÚTERÝ 0:20. Karel jde pozdě v noci zavěšený do manželky a ochranky k autu. Krátce před tím mu manželka vyčinila, že je pouze v saku a může nastydnout.
PRAHA-MALÁ STRANA, ÚTERÝ 0:20. Karel jde pozdě v noci zavěšený do manželky a ochranky k autu. Krátce před tím mu manželka vyčinila, že je pouze v saku a může nastydnout. (Foto Aha! – Martin Hykl, David Kundrát )

Bedlivě ho hlídá na každém kroku! Ivana Gottová (40) dohlíží na to, co její muž jí, zda pravidelně pije a jestli se teple obléká. Důkazem toho je událost z noci na úterý, kdy Karlu Gottovi (77) vyčinila, že vyšel ven pouze v košili a saku.

Stalo se dvacet minut po půlnoci, kdy zpěvák s manželkou odcházel z Malostranské besedy, kde měl svůj první samostatný koncert po léčbě rakoviny mízních uzlin. „Jsi jen v saku a rozpařený, nemůžeš stát venku,“ vyčetla mu Ivana když viděla několik žadatelů o autogram a společnou fotografii s jejím mužem. „Takhle se mi nastydneš!“ dodala.

Proto také požádala ochranku Malostranské besedy, aby jí pomohla Karla rychle přesunout k nedaleko stojícímu autu. „Pozdravím je a pojedeme, ano,“ řekl Ivaně viditelně unavený Karel, který měl za sebou skoro tříhodinové vystoupení. „On je opravdu jen v saku, nemůžeme se venku moc zdržovat, pochopte to,“ vysvětloval několika podnapilým fanouškům ze Slovenska Gottův řidič a osobní strážce Daniel Josefi

Jenže Karel si jako velký profesionál nedal říct. Sice šel zavěšený do Ivany a ochranky k vozidlu audi. Jakmile se ale do něj posadil, stáhnul okénko a začal se fanouškům podepisovat. Ve chvíli, kdy všem vyšel vstříct, dal pokyn řidiči: „Jedeme domů!“

40 Slavíků trhá rekordy: Už jsou zlatí!

Před rokem by si na to nikdo nevsadil ani korunu. Karlu Gottovi objevili rakovinu a všichni se modlili, aby hlavně zůstal mezi námi.

Jako poděkování a hold zpěvákovi, který se po boji s rakovinou mízních uzlin vrátil na pódium, vydal Supraphon dvojcédéčko s názvem 40 Slavíků. „Měl jsem tu čest Karlovi napsat dvě comebackové písničky a jsem potěšen, že se dostaly jako bonus na toto vynikající album,“ řekl Aha! hitmaker Michal David (55). Album je v prodeji pouhých 14 dní a Karel už za něj obdržel Zlatou desku Supraphonu.

Vše o Karlu Gottovi najdete ZDE!



Přečtěte si
hejpockej
16. 10. 2016 • 04:06

CD jsem koupil, SUPER!

-bello-
15. 10. 2016 • 02:05

honza54 přestane jím být okamžikem přepsání posledního baráku a poslední almary v něm

reson
14. 10. 2016 • 19:52

Karla mám celý život ráda a fandím mu, ale v poslední době mi připadá, že je na tom jako I. Bartošová před koncem, když jí stále hlídal Rychta a nemohla s nikým mluvit ani se setkat s přáteli. Bohužel.

wanaxa
13. 10. 2016 • 20:26

wanaxa
13. 10. 2016 • 20:22

No právě, někde psali, že tato nemoc snižuje pak celkově imunitu. Takže se o něho musí dobře starat, i když on si toho třeba někdy nevšímá, že si má dát pozor.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.