Eva Pilarová (76): Vztek kvůli Gottově léčbě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Eva Pilarová (76): Vztek kvůli Gottově léčbě!

Pilarová svého léčitele brání! Není to podle ní žádný podvodník.
Pilarová svého léčitele brání! Není to podle ní žádný podvodník. (Foto Aha! – Martin Přibyl, David Kundrát , koláž Aha!)

Zloba! Té čelí Eva Pilarová (76) poté, co Karlu Gottovi (76) bojujícímu s rakovinou mízních uzlin doporučila svého léčitele Jaroslava Doubravu. Některé Slavíkovy fanoušky to nadzvedlo ze židle, protože alternativní léčbu považují za podvod. Zpěvačka ho ale brání!

„Ona se snad zbláznila, vždyť to jsou všechno šarlatáni! To, že náhodou pomohli jí, ještě neznamená, že to funguje u všech! Zbytečně si zahrává s Karlovým životem,“ napsala v jedné z diskusí zpěvákova fanynka Eva. „Proč ho posílá k léčiteli? Ten ho z toho nedostane, spíš mu ještě přitíží... Jsou to podvodníci!“ přidal se další fanoušek.


„Jaroušek Doubrava je skutečná kapacita mezi léčiteli, není to žádný podvodník, který parazituje na lidském neštěstí, opravdu. Není se čeho bát!“ brání svého přítele Pilarová. „Když má nemocný člověk dobrého léčitele a s ním je navíc ochotný spolupracovat jeho ošetřující lékař, je to úžasné! Když  jsem měla rakovinu já, dávali mi rok a půl života. Našla jsem si léčitele a podívejte... Jsem tady pořád!“ prohlásila zpěvačka v rozhovoru s Těžkým Pokondrem na rádiu Frekvence 1.

Zavolali si? Kontakt Mistr dostal
Pilarová zároveň upřesnila, jak to bylo s předáním kontaktu na léčitele Doubravu. „Já jsem na něj Karlovi dala číslo, než onemocněl. Říkala jsem mu – kdybys někdy potřeboval, ozvi se mu! Vím, že si na něj kontakt poznamenal. Jestli ale Jarouškovi volal, to nevím. Možná ano... Nechci to zjišťovat, nechci jim oběma volat, a vstupovat tak do případného léčebného procesu,“ dodala zpěvačka, která rakovinu úspěšně porazila v 90. letech.



Přečtěte si
6010
4. 2. 2016 • 14:30

k adjackymu - je mi Tě líto, ty jednou dopadneš.Jsi nějaký/á/ chudák.A věř, že rakovina je porazitelná a že Karel Gott dopadne dobře, vím to.A je to tím, že ho mají lidé rádi a posílají mu pozitivní energii a modlí se za něho.Ale po Tobě neštěkne ani pes,ubožáčku.

adjacky
3. 2. 2016 • 14:43

Mé ho názoru není mu pomoci a kdy by bylo tak je dávno zdravej.... A neznám nikoho kdy by se z rakoviny vyléčil spíš naopak skončil/li/ rakovina je drak neporazitelná a nexistuje žádný lék na uzdravení a to se týká jak zbohatlíku tak chudasů tam jsme si všichni rovni....... Ale pořád nechápu proč gottovi říkaj mistře těch tady jé a nikdo se nevytahuje jako on... A nakonec je mi úplně jedno jak to dopadne hlavně že to nejsem jááááááááááááááááááááááááááááááá

stekajicikocka
3. 2. 2016 • 11:45

Už před mnoha lety byl KG v Gruzii za léčitelkou.Kdo četl knížku Věřím svým rukám., tak ví o čem je řeč. Nevím, zda ta paní ještě žije, ale umělqa leccos. Mezi lékaři jsou také černé ovce a zlatokopů je mezái nimi celé mraky.

-bello-
3. 2. 2016 • 00:07

thyronx vím o tom a nebudu s tebou ty experte diskutovat, že v USA ti nabídnou jednu, max. druhou variantu , pokud ta první nepomůže.V Česku nabídnou i třetí, i další.O úrovni se nebav, je naprosto srovnatelná, až na to, že v US si zaplatíš zdraví jen takové, na které pojištěním a celoživotním spořením dosáhneš. A tohle si Gott zajisté zjistil a i spočítal. Kyčel si nechal dělat v zahraničí, ale docela klidně mohl tady. A ty se nezapomeň zeptat vašich ( rozuměj USA ) onkologů co sem jezdí na onko semináře.Smekají a čumí. ...

radka42
2. 2. 2016 • 23:30

Přikláním se k názoru paní Pilarové, že pan Doubrava, je opravdu Pan Léčitel, mám osobní zkušenost, pomáhá mě již několik měsíců s léčbou rakoviny a výsledky jsou úžasné, jak potvrzují i lékařská vyšetření.... možná bych uvedla, kdo to nezkusí neuvěří, ale to by vypadalo, že podobným pisálkům, kteří jeho práci haní a aniž by věděli o čem je řeč přeji vážnou nemoc..... Pan Doubrava vám neslibuje zázračné vyléčení, nezakazuje onkologickou léčbu nebo kontakt s lékaři, ale právě naopak !!! Takže nejdřív se informujte o způsobu jeho léčby a pak vážení, někoho nazývejte šarlatánem .....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.