Michaela Maurerová alias Digi z Ulice: Seriálový podraz! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Michaela Maurerová alias Digi z Ulice: Seriálový podraz!

Role Jarky přinesla herečce slušných pár desítek tisíc.
Role Jarky přinesla herečce slušných pár desítek tisíc. (Foto ČT, ara)

Rána pod pás. Tak by mohla Michaela Maurerová (36) popsat to, jak se k ní zachovali tvůrci druhé série veleúspěšného seriálu První republika. Přípravy jsou v plném proudu, herečce ani neřekli, že se s ní už nepočítá. Ještě, že má Ulici.

Zatímco do Ulice se loni vrátila po 7 letech coby kadeřnice Digi – vdova s dvojčaty – oblíbený seriál První republika jí přinesl nepříjemné překvapení. „Zatím se mi nikdo neozval. Nikdo mě nekontaktoval a nesdělil, že bych pokračovala v druhé sérii,“ svěřila Aha! Maurerová, jejíž služka Jarka byla v první sérii v každém dílu. A stejně jako Maurerová na tom budou i představitelky dětských rolí Michaela Procházková alias Eliška Valentová a Kristýna Hocková, která hrála Irenku Valentovou.

Přitom na sociálních sítích už ČT navnadila diváky. Ovšem o Michaele je ticho po pěšině. „Začínáme: scénáře vypadají slibně, dáváme dohromady štáb a hlavně obsazení. Koho asi v nové sérii uvidíme? Kdo bude hrát Elišku a divokou Irenku? Co se stalo s Klárou, Vladimírem, Magdalenou a dalšími? Zůstaňte naladěni na náš FB, třeba se něco dozvíte dřív než ostatní,“ informovala Česká televize. „Děj se bude odehrávat myslím o osm let později, což mi jako herečce nabízí možnost zajímavé práce na mé roli,“ naznačila důvod, proč vypadnou některé postavy, představitelka Magdaleny Valentové Veronika Arichteva (30). Ta už má stejně jako někteří její kolegové jistotu, že bude opět natáčet. Scénář je nachystaný i pro Markétu Plánkovou (38), Jána Koleníka (36), Jana Vlasáka (73) i Jiřího Vyorálka (41). Start natáčení druhé řady První republiky je naplánován na listopad letošního roku a režie nových třinácti dílů se opět ujme Biser A. Arichtev (39). A Míša Mauerová? Nic...

Aspoň, že má jistotu v novácké Ulici, kde její postava kadeřnice rozhodně nehraje druhé housle. Vrátila se nastálo. Takže příjem má, ale peníze z První republiky herečce musí chybět. Však přijde přinejmenším o desítky tisíc.

Náplast za seriál

Maurerová nemusí toho, že se v První republice už neobjeví, litovat. „Mám toho teď pracovně docela hodně, což je samozřejmě dobře,“ svěřila Aha! s tím, že si dokonce vybírá. „Nerouhám se, vážím si práce, ale řekla jsem si, že se ji snažím omezit kvůli dětem, abych s nimi mohla trávit více času,“ prozradila maminka sedmiletých dvojčat.



Přečtěte si
rezacek
23. 6. 2016 • 10:50

Digi je sympaťák,. akorát si nemusela hned šoustnout s tím fízlem, to mě zklamala. To nepoznala, že je to hajzlík?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.