Kate by už rodit neměla, jenže asi bude muset! Ty důvody jsou odporné… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Kate by už rodit neměla, jenže asi bude muset! Ty důvody jsou odporné…

Kate Middleton
Kate Middleton (Foto: SW/BMA)

Je to jen pár týdnů, co Vévodkyně z Cambridge porodila princeznu Charlotte Elizabeth Dianu. Nedlouho na to Británii rozesmutněla zpráva, že Kate už další královské miminko na svět nepřivede. Jenže mnoho lidí by o další královské miminko stálo, jejich důvody bohužel nejsou nezištné…

Třetí těhotenství Kate Middletonové je záležitost, která by potěšila samotnou královnu i Carole Middletonovou. Ty dvě toho moc společného nemají, ale zájem o třetí královské dítě ano, i když každá po něm touží z jiných důvodů. Královně samozřejmě leží na srdci blaho Británie, a 80 milionů liber, o které se zvýšily maloobchodní tržby na území Londýna, jsou jistě dobrým důvodem pro početí třetího potomka, navíc zvýšení prodejů vlastně vyčísluje zájem Britů o královskou rodinu.

Důvody Carole jsou trochu jiné, ta si vede svou vlastní revoluci v pořádcích královské rodiny a zatím se jí daří. Ukázal to i fakt, že těmi, kdo první navštívil malou Charlotte, byla právě ona s Pipou Middleton. Děti jsou tím, co Carole drží v blízkosti královského paláce, protože Kate se musí pomalu vracet ke společenským povinnostem. Je tedy důležité, aby o její děti bylo správně postaráno, a komu je s klidným srdcem svěřit, když ne babičce?

Jenže touha po dalším porodu není pouze v hlavách těchto dvou dam. Mnozí toužili po třetím miminku ještě dřív, než vůbec malá princezna přišla na svět. „Já si nemyslím, že ti dva skončí na dvou,“ řekl Katin strýc Gary Goldsmith pro Hello!. Podobně mluví i členové královské rodiny: „Myslím, že chlapeček a holčička by byli pro Williama a Kate perfektním zakončením, ale doufám, že na tomto počtu se nezastaví,“ vyjádřila se sestřenice prince Charlese India Hicks. „Dám jim peníze, aby měli víc dětí,“ zašel už poměrně daleko jeden z rodinných přátel Middletonů, ještě když nebyla princezna na světě a dodal, že je vlastně jedno, co se narodí, protože jistě přijdou další děti.

Ať je to jak chce, ani jeden z těchto »nezištných« důvodů, nebere v potaz Katino zdraví, ani to, že princ William je se svým potomstvem naprosto spokojen. Zatím je pro něj důležitější manželčino zdraví, snad to tak vydrží a Kate nebude v ohrožení pro uspokojení vyšších zájmů, ať už královny Alžběty nebo vlastní matky Carole.



Přečtěte si
koko61
2. 6. 2015 • 09:55

dingous - humusák

petrfanda
1. 6. 2015 • 20:11

Šokující Video https://www.youtube.com/watch?v=2b019TtGAe0

matylda-rut
1. 6. 2015 • 13:59

Zapomněl jsi ještě napsat, že ty sem chodíš jen urážet diskutující. Jdi si zanadávat na záchod a zavři dveře, nikdo na tebe a ten smrad není zvědavý.

dingous
1. 6. 2015 • 13:05

Do bulváru chodíš hledat "něco seriózního" ? A do hospody chodíš pro mlíko ? A do prodejny křesťanské literatury chodíš pro erotické pomůcky ? Blbko.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.