Hostitelé Kate a William: Který slavný pár k nim zaskočil na "kafčo"? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Hostitelé Kate a William: Který slavný pár k nim zaskočil na "kafčo"?

Kate a William pozvali na návštěvu Brangelinu.
Kate a William pozvali na návštěvu Brangelinu.  (EPA, scom )

Brad Pitt (51) s Angelinou Jolie (40) zavítali do Londýna a rovnou šli na návštěvu k princi Williamovi (33) a jeho choti Kate (33)! Samozřejmě ne s prázdnou, obdarovali i prince Georgea (1) a princeznu Charlotte (2 měsíce). A trochu se zdrželi...

Setkání proběhlo v Kensingtonském paláci a bylo to vůbec poprvé, kdy se oba páry sešly pohromadě. A údajně si obě manželské dvojice hned padly do oka!



Brad a Angelina dorazili na schůzku v pátek v 15.45 a už před vchodem je vítal sám princ William s manželkou. Osobně je zavedl do salonku, kde pili čaj. „Doslova si notovali. Brad a Angelina strávili s Williamem a Kate o dost více času, než bylo plánováno! Nakonec zůstali několik hodin,“ prozradil důvěrný zdroj britským médiím.

Ačkoliv hollywoodský pár své děti na schůzku nevzal, malý George i jeho sestřička Charlotte se prý přišli slavným hercům ukázat. Angelina s Bradem navíc královským potomkům přivezli dárky! Co přesně ale dětem přivezli, zdroj již neprozradil...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.