Zatím největší konflikt Kate a Jejího Veličenstva tváří v tvář: Vzteklá stařenka křičela a naštvaná těhulka za sebou práskla dveřmi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Zatím největší konflikt Kate a Jejího Veličenstva tváří v tvář: Vzteklá stařenka křičela a naštvaná těhulka za sebou práskla dveřmi!

Vztahy na bodu mrazu, jinak to ani vyjádřit nelze.
Vztahy na bodu mrazu, jinak to ani vyjádřit nelze. (Foto: ČTK, EPA, koláž Ahaonline.cz)

Vévodkyně z Cambridge a Její Veličenstvo Alžběta II. (88) nikdy neshodly v otázkách týkajících se výchovy dětí a je tomu tak i v případě dosud nenarozené holčičky, která by neměla přijít na svět dříve než v dubnu. Už tak napjaté vztahy královny a manželky jejího vnuka prince Williama (33) eskalovaly, když mezi nimi došlo k dosud nevídané drsné hádce z očí do očí! O skandálu informuje magazín Life&Style.

"Kate by chtěla svým dětem dopřát normální život a je unavená z královniných pokusů ji kontrolovat," uvádí zdroj. Panovnice si naproti tomu myslí, že když Kate Middleton (33) do manželství s princem Williamem šla, věděla, že bude muset respektovat tradiční dvorní zvyklosti. Jenže mladý pár má na vše zcela jiný názor a stále si žije podle sebe. Jenže nyní údajně došlo ke střetu takového rozměru, že se až královští komentátoři pozastavují.


Nastávající dvojnásobná maminka, které se příčí už samotný fakt, že je se svým těhotenstvím zneužívána k odvedení pozornosti od sexuálního skandálu prince Andrewa, královnina syna, dokázala Alžbětu II. vytočit doběla, když odhalila své plány s výchovou malé dcerky. Life&Style referuje, že královna zvýšila hlas a poté křičela na Kate a přikazovala, kdo a jak bude malou princezničku vychovávat. Předcházelo tomu Katino odmítnutí přidělené královské chůvy, kdy vladařce sdělila, že jí bude pomáhat jen maminka Carole Middleton.
To už bylo na konzervativní panovnici přespříliš! Middletonovi jsou pro ni je n pouzí poddaní s pochybnou morálkou a někdo takový přeci nemá nárok zasahovat do výchovy člena královského rodu. Se svými striktními požadavky a pravidly Alžběta narazila na svobodomyslného ducha manželky prince, když názorové rozdíly dospěly k osobnímu střetu, který nikdy takto otevřeně neproběhl. Mladá vévodkyně se po výstupu pratchýně měla rozčílit a neprodleně opustit královský palác. Historie se tedy opakuje, ale tentokrát to asi bude opravdu vážné.



Přečtěte si
ellka
12. 3. 2015 • 00:12

Kate je pod vplyvom matky. A jej matka Carol nevie predychat ze sice kralovna v pripade Kate urobila ustupok a suhlasila aby sa dostala do ich rodiny, ale stale nechce aby sa kralovskych akcii zucastnovala jej matka. Tak si to kompenzuje tym, ze Kate a Williamovi riadi zivot. Ale co je to za buduceho krala, ked sa takto da ovladat? Chce riadit krajinu a nevie sam riadit svoju domacnost? Mam pocit ze kralovna uz Kate davno prekukla a to ze ju nechava robit si veci podla seba nie je to ze si Kate presadila svoje, ale ju kralovna spolu s vnukom Williamom zacian ignorovat.

zamlzena
9. 3. 2015 • 13:56

královna se chovala vždy důstojně a své manželství s Philipem zvládla, a taky to nebyla procházka růžovým sadem. nebyla ale hysterická a egositická, měla jiné priority než princezna Diana. Nyní je tom už jen hmatatelný úpadek monarchie, která zřejmě i brzy skončí.

zamlzena
9. 3. 2015 • 13:54

Dokládá to, že monarchie je přežitek. A dahý přežitek, taky si myslím, že po krátkodobém kralování pronce Charlese nebude už žádný další nástupce trůnu.

mandat
1. 3. 2015 • 11:18

Kate neni a nikdy tehotna nebyla. Uz se tesim na to, az se to provali. Navic, ona se s Williamem rozvede.Dlouho to trvat nebude.

mandat
1. 3. 2015 • 11:17

Presne tak. Kate se vsemozne snazila se k nim dostat. Stejne jen a jen toho vyuziva a i jeji rodina. Utraci silene penize a to jeji fingovane tehotenstvi je take super podfuk.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.