Rozvádějící se sexbomba Bittnerová: Co bude s malým Antonínem? Vznikla zvláštní dohoda | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Rozvádějící se sexbomba Bittnerová: Co bude s malým Antonínem? Vznikla zvláštní dohoda

Miluše Bittnerová
Miluše Bittnerová (Foto Aha!: Martin Hykl, herminapress.cz, ara)

To se nevidí! Miluše Bittnerová (37) se s manželem Lukášem, který ji opustil po 17 letech a odstěhoval se do šumavských lesů, stále potkává. I když neměli potomka, což byl i jeden z důvodů rozchodu, padla mezi nimi dohoda o střídavé pěči. Kvůli milovanému pejskovi!

„Máme psa ve střídavé péči. Je to něco přes tři kila vážící pražský krysařík, který vypadá jak hyena skvrnitá,“ prozradila Aha! herečka. „Zhruba deset dní ho mám já a deset ho má Lukáš. Jsou mu tři roky a oficiálně se jmenuje Pan Antonín. Máme ho oba strašně rádi. Je to tak, že já bych ho nemohla mít celou dobu, protože na něj nemám čas, takže myslím, že takhle nám to vyhovuje a i ten pes z toho profituje. Když je u Lukáše v lese, tak se krásně vyběhá a u mě se jen fláká a odpočívá,“ dodala Miluše, která sice nemá o nápadníky nouze, žádného si ale zatím nevybrala. „Chlapů je hodně láska žádná. Od ledna si ten single život moc užívám a myslím, že je to fajn, začínám se jen o sebe bát, aby mě to nebavilo už napořád,“ svěřila se smíchem Bittnerová na Čarodějnickém vaření na podporu Konta Bariéry.




Přečtěte si
jirousek12
4. 5. 2015 • 17:27

Nechutná ženská ale proč má vnady až u brady a když se na ni dívám v televizi ,tak si myslím ,že musí každou chvíli omdlít jak ty vnady vystrkuje!

jity
4. 5. 2015 • 13:12

To sádlo jistě přišlo také pěkně draho, nic není zadarmo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.