Vnadná Bittnerová prozradila: Pravý důvod rozvodu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Vnadná Bittnerová prozradila: Pravý důvod rozvodu!

Miluše Bittnerová
Miluše Bittnerová  (Foto Aha! – Martin Hykl, ara)

Potvrzeno! Herečka Miluše Bittnerová (36) alias vrchní sestra Eliška Slavíková ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 se rozešla s manželem Lukášem kvůli dítěti. Deníku Aha!, který včera o rozpadu vztahu informoval, přiznala, že její muž původně potomka chtěl. Ale pak nastal zlom…

„Nejprve s dítětem souhlasil, ale po čase změnil názor. Nechci zacházet do detailů. Prostě jsme se na dítěti neshodli,“ přiznala smutně Miluška, jejíž manžel odešel z pražského bytu do lesů. Odstěhoval se na Šumavu a začal studovat lesnickou školu.

„Myslím si, že k tomuto rozhodnutí docházel postupně a de facto je to půl roku, co se to vykrystalizovalo. Manžel se rozhodl, že potřebuje být blíž k přírodě a potřebuje jiné tempo než to pražské,“ řekla herečka, která touží po miminku už dlouho.

 

Co ale bude teď? Herečka sama přiznává, že kvůli manželské krizi ji půl roku sžíral neuvěřitelný stres. „Těch šest měsíců, kdy jsem byla mimo a neměla energii, je za mnou,“ hlásí Miluška. Pro její nemocnou štítnou žlázu ale tahle doba rozhodně nebyla ničím příjemným.

Trápí ji i štítná žláza

Důvodem, proč stále není maminkou, nemusí být jen její sobecký manžel, který dítě odmítl. Miluška už totiž několik let bojuje s poruchou štítné žlázy. „Když je ta »štítka« rozbitá, není úplně lehké otěhotnět. A opravit ji, to je běh na dlouhou trať. Navíc se potřebuju dát dohromady psychicky,“ prohlásila loni na podzim s tím, že bude chodit na jógu a k tomu změní jídelníček, do kterého zařadí více ryb.





Přečtěte si
jirousek12
21. 11. 2014 • 17:59

Hnusná ženska, kdyby si místo prsou nechala radši udelat zuby, jak se usměje ,tak je to k pobliti.

mekanik
21. 11. 2014 • 16:58

ar-koukni na Brožovou

ararat
21. 11. 2014 • 09:21

něco tak přízemního se jenom tak někdo nenapíše,ale hlásit se musí

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.